torsdag 22. juni 2017

Uteaktiviteter

Hos os på Nymarksminde byder vi på hygge og morskab! Vi hadde to ordentlig fine dager på Agriturismo Tenuta di Roccadia. Vårt rom lå i en sidebygning med stillhet og ro, et stykke fra hovedbygningen.


Fjellvær Gjestegård på Hitra tilbyr overnatting, hytteutleie, restaurant, fiske, turopplevelser, gårdsmuseum, møte- og selskapslokaler og pub. Ditt søk: Du har ikke valgt datoer eller antall rom ennå.

Bondegårdsferie i Lofoten - treff. Sorter: Alfabetisk - A til Å, Alfabetisk - Å til A, Vilkårlig . Have you ever heard the pigs chew? Rø Jordbrug er et lille nystartet jordbrug på Bornholm. Hos Fuglsang er der alle muligheder for rigtig bondegårdsferie.


I kan besøge naboen og oplev når kørerne malkes, gå tur på øhavsstien, i naturen, ved mosen. På Nymarksminde får du egen lejlighe adgang til dyr, fodboldgolf, swimmingpool og .

En ferie på landet er på én gang aktiv, rig på oplevelser og afslappende. Desuden har du rig mulighed for at opleve et typisk fynsk . Gårdsturisme - bondegårdsferie - bygdeturisme i Norge og utlandet. Klitgaarden: Idyllisk bondegårdsferie hos hyggelig vertskap - Se reiseanmeldelser, bilder og gode tilbud på Klitgaarden på TripAdvisor. Vil du og din familie gerne lære landmandslivet bedre at kende? Så tag på en bondegårdsferie i Nordjyllan hvor du bor på eller ved bondegården i en . Ta med familien og reis til gards, du også.


Paulsen midt i nationalparken vadehavet. På Hohenwarte kan man nyde livet med eller uden pension. Denne selvbetjente leiligheten ligger i Hjørring, en 15-minutters kjøretur fra fergeterminalen i Hirtshals, og har en stor hage og terrasse. Tag børnene med på svensk bondegårdsferie og hold ferie med fx økologi, heste, køer, geder, høns, katte og oplev dagligdagen på . Dette stedet får mye oppmerksomhet.


Det har blitt vist ganger den . Bo landlig og fredlig på bondegård utenfor Bergen. Tag på bondegårdsferie og oplev livet på en ægte bondegård.

Kom tæt på dyrene, leg på høloftet og nyd en hjemmelavet økologisk buffet til aftensmad. Gården Nygaard er beliggende nær havnebyen Hals i Nordjylland. Et naturskønt område tæt . Når du er på bondegårdsferie hos Lægårdens camping er der aldrig et kedeligt øjeblik. Vakkert gardstun på solsiden, sentralt i bygda med utsyn over Seljordsvatnet.


Er du til bondegårdsferie eller miniferie i landlige omgivelser i Jyllan så er ledgaard stedet for familien. Vi har aktiviteter for både store og små. Vær med på gårdens program for hele familien, 5-.


Velkommen til gode oplevelser på Lykkebjerg. Glem alt om din stressede hverdag derhjemme - tag på afslappende bondegårdsferie i det naturskønne Sønderjylland og oplev livet på en økologisk bondegård. Nielsen, Jyderupvej 8 . I sommerferien har vi bondegårdsferie med mad og aktiviteter. Frokostsandwich kan købes. Der er morgenmad og aftensmad med i prisen.


Her tilbys det overnatting, servering . I Hørsted udlejes ferielejligheder og et træhus med mange faciliteter. Se venligst mere forneden: mtræhus . Margit Rognerud hadde så mange gode minner fra bondegårdsferie hos bestemor da hun var liten, at hun åpnet sin gård slik at noen som har . Spændende bondegårdsferie i Østrig. Indsnus den herlige landluft med dine børn på bondegårdsferie på specielle baby- og børnebondegårde. Om du noen gang har drømt om å bo på gård på landet omgitt av dyr, planter og natur, er fincaferie på Mallorca .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения