mandag 19. juni 2017

Friske drinker

Kjøl deg ned med en forfriskende drink når sommerdagen går over i. Grip dagen og invitér venner og kjente over på en iskald drink nå som sommeren er på sitt beste! Hvordan servere drinker med minst mulig styr. Denne drinken er både frisk , populær og enkel å lage.


Pinacolada og paraplydrinker fra 80-tallet er ut. I stedet velger vi friske og enklere drinker med lime og andre sitrusfrukter. Hva med en iskald drink før middag? Går for lyse drinker med masse lime, sitron og urter.


Sommerens beste drinker og cocktails får du her! Drinken som er frisk som en norsk sommerkvel men som opprinnelig kommer fra Cuba. Min store favoritt denne våren er yuzu. Friske drinker som du lett lager hjemme.


Den japanske sitrusfrukten smaker som en blanding av grapefrukt. I sommer skal det være leskende, friskt og fruktig. Dagbladet viser deg fem drinker du fint kan lage til sommerfesten. Om drinken: Den ble skapt i de polynesiske barene på 50-tallet.


En rombasert drink med preg av ingefær. Nå om sommeren blir en overøst med masse fancy drinker med mer eller mindre. Drinker og cocktails er ikke bare paraplyer og glitter.


For å få frem en frisk grønnfarge i drinken ble agurk et naturlig valg, i tillegg til å være . En god drink får først og fremst sitt preg fra råvarene som brukes, og de ferske. Dette trenger du: blader frisk mynte, 1cl limejus, ts brunt sukker, 14cl . Lillet er en naturlig og elegant aperitiff fra Pondensac, en liten landsby sør for Bordeaux i Frankrike. Den kombinerer kvalitet og autentisitet, . Cocktails laget på musserende vin er lette, friske drinker som er utrolig enkle å lage. Har du hørt om Bellini eller Kir Royale, er ikke dette rart. En frisk alkoholfri drink er både lett og leskende i sommervarmen.


Her gir vi deg seks forfriskende fristelser av noen alkoholfrie drinker ! Mocktail er cocktail uten alkohol. Her er alt du trenger av oppskrifter på alkoholfrie drinker til sommerfesten. Her er noen oppskrifter på alkoholfrie drinker , både for barn og voksne.


Nordmenn verdsetter kvalitet og foretrekker drinker laget av ferske råvarer. Derfor har jeg utviklet en serie friske Amarula- drinker som bringer . Her er tips til enkle og noe mer avanserte sommerdrinker til den store sommerfesten. Sol, sommer, gode venner og sommerfriske drinker er . På nyttårsaften synes jeg ikke man skal tulle for mye med drinkene. Alex Kratena foretrekker lette og friske drinker med kompleksitet. På varme dager er det ekstra godt med noe friskt og avkjølende, og dette ble tatt i betraktning når vi valgte ut drinker for testing.


Strawberry daiquiri er en klassisk frisk drink bestående av jordbær, knust is, rom og sitronjuice. Begynn med å lage en pure av jordbærene. Og vil du imponere vennene dine med noen kule sensommer- drinker kan du lage gode drinker både med og uten alkohol. Hawaii drinker du kan varte opp med etter.


Mingel Gastrobar, Bergen Picture: Drinkene og maten var perfekt! Servisen var kjapp og hyggelig. Alkoholholdige drinker kan være litt av noen kaloribomber, men ikke.


FRUKT: Bruk sitron, lime og appelsin til gin og vodka for en frisk og . Sommer er for meg friske smaker av frukt og bær, noe som er. Han har tilgang til Om oppskriften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения