mandag 19. juni 2017

Bondegårdsferie

Bondegårdsferie i Vestfold for hele familien. På Slangen Seter tilbyr vi ekte bondegårdsferie. Bli med å fôre og stelle alle dyrene vi har på setra. Bo og driv din egen går der ferie og opplevelse går hånd i hånd.


Bjelleklang og nylagte egg til frokost?

Stadig flere norske gårder åpner opp sine flotte og koselige tun, både for familier som vil koble helt av og for voksne par . Skrevet av: Reismedbarn. Nå har tilbudene ad bondegårdsferie i Norge økt . Fem uker hver sommer inviterer Ingfrid og Svein til ekte bondegårdsferie med masse gøyale og koselige opplevelser. Programmet på bondegårdsferieukene er. Vi er på bondegårdsferie for å oppleve fred og ro.


Etter to dager med hiv og hoi, Kardemomme by, løver og masse folk i Dyreparken, er det . Overnatning og oplevelser på landet i hyggelige omgivelser.

Kurser, familieferie, BB, bondegårdsferie. Bo på en rigtig bondegår klap dyrene og sid i en traktor. Oplev charmen ved livet på . På Nymarksminde får du egen lejlighe adgang til dyr, fodboldgolf, swimmingpool og . En ferie på landet er på én gang aktiv, rig på oplevelser og afslappende.


Desuden har du rig mulighed for at opleve et typisk fynsk . Gårdsturisme - bondegårdsferie - bygdeturisme i Norge og utlandet. Klitgaarden: Idyllisk bondegårdsferie hos hyggelig vertskap - Se reiseanmeldelser, bilder og gode tilbud på Klitgaarden på TripAdvisor. Vil du og din familie gerne lære landmandslivet bedre at kende? Så tag på en bondegårdsferie i Nordjyllan hvor du bor på eller ved bondegården i en . Ta med familien og reis til gards, du også.


Paulsen midt i nationalparken vadehavet. På Hohenwarte kan man nyde livet med eller uden pension. Denne selvbetjente leiligheten ligger i Hjørring, en 15-minutters kjøretur fra fergeterminalen i Hirtshals, og har en stor hage og terrasse.


Tag børnene med på svensk bondegårdsferie og hold ferie med fx økologi, heste, køer, geder, høns, katte og oplev dagligdagen på . Dette stedet får mye oppmerksomhet.

Det har blitt vist ganger den . Bo landlig og fredlig på bondegård utenfor Bergen. Tag på bondegårdsferie og oplev livet på en ægte bondegård. Kom tæt på dyrene, leg på høloftet og nyd en hjemmelavet økologisk buffet til aftensmad.


Gården Nygaard er beliggende nær havnebyen Hals i Nordjylland. Et naturskønt område tæt . Når du er på bondegårdsferie hos Lægårdens camping er der aldrig et kedeligt øjeblik. Der er rig mulighed for afslapning, men hvis I er til aktiviteter og sjov i det. Vakkert gardstun på solsiden, sentralt i bygda med utsyn over Seljordsvatnet. Er du til bondegårdsferie eller miniferie i landlige omgivelser i Jyllan så er ledgaard stedet for familien.


Vi har aktiviteter for både store og små. Vær med på gårdens program for hele familien, 5-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения