mandag 19. juni 2017

Såpebobleromper oppskrift

Hilde Tunheim Johannesen. Såpebobleromper Såpeboblestrikk. Følg meg gjerne på Facebook: Pikekyss og Guttelus!


Med over år i strikke- og heklebransjen, tilbyr DROPS Design en av de mest omfattende samlingene av gratis oppskrifter på internett - oversatt til språk. Har ikke link her, men den er nydelig ! Oppskrifter til prematur. Langlue og volangskjerf. Kjøp deilig myk Silkeull. Winter Carnival DROPS - Knitted sweater in DROPS Karisma.


The piece is worked top down with round yoke, Nordic pattern and A-shape. Garnbutikken er forhandler for Sandnes Garn, Rauma Garn, Dale Garn, Du Store Alpakka, Permin og A Knit Story. Vi har butikk i Lierbyen, sentralt mellom Asker . Legg inn av DronningMargrethe torsdag 5. Ikke så mye brukt og veldig kjapp sier venninna mi!


En leser av bloggen har gitt meg oppskrift å denne, og det er en utrolig fresh pastarett! Laks med sitronpepper sammen med forvellet agurk og litt creme fraiche . Strikka på bestilling i sommer #emelinejakke # såpebobleromper. Check the Instagram feed of # såpebobleromper.


I pakken jeg sender deg fnner du et norgesglass, detaljert oppskrift og alt du. Snart en liten såpebobleromper ferdig #pikekyssogguttelus # lerkegarn. Gratis oppskrift fra nille #nillenorge #strikkelus #strikkejakke #nillekofta @ nillenorge. Ble en såpebobleromper til lillegutt i jula# såpebobleromper #pikekyssogguttelus . Til to små: # såpebobleromper frå @pikekyss_og_guttelus og #kjappstrikkadrakt Til min far: ein og ein halv #sokk.


Vil du ha oppskrift på gråtindjakka? Jeg følger en oppskrift der man begynner nederst på bena, så setter man dem sammen på en rundpinne sammen. Her begynner problemene.


Vi kan dessverre ikke sponse garn, en du får beholde plagget og får oppskrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения