onsdag 21. juni 2017

Liten sjokoladekake

Jeg våknet super tidlig, faktisk før klokken seks i dag, og satte igang med en bakerunde. Resultatet ble en super saftig og god sjokoladekake. Hvem har ikke lyst til å momse opp denne sjokoladekaken ? Den artige vrien på pynten kommer til å sjarmere gjestene dine#128059; FilMari Svenningsen.


Enten vi kaller det sjokoladekake eller brownie: Den er enkel å lage, saftig og god. Andre fortrinn er at den er glutenfri, uten melk, mel, egg og .

Den perfekte sjokoladekaken med en UTROLIG god pasjonsfruktglasur som smelter på tungen. Det er morsdag på søndag og i den forbindelse . Kaken kan fint fryses og tiner raskt om du plutselig skulle få . Det er fint med jul, men eg trur faktisk påska er mi favoritthøgtid. Saftig sjokoladekake med appelsin.


Det lysnar, det spirer og . En saftig og luftig langpannekake. Lyst å bake en saftig sjokoladekake til helgens festligheter? Da kan jeg virkelig anbefale at du baker denne smakfulle sjokoladekaken.

Appelsiner hører påsken til og smaker ekstra godt sammen med en saftig sjokoladekake fylt med deilig sjokoladekrem. En av mine oh store misjoner er å få folk til å spise nok frukt . Sjokoladekake i langpanne er en enkel, men supergod klassiker som er rask å røre sammen. Om du aldri har prøvd majones i sjokoladekakerøra har du noe godt i vente!


Egget og oljen i majonesen gjør sjokoladekaka supersaftig og eddiken bringer frem . En skikkelig saftig sjokoladekake som er enkel å lage. Den passer like godt til bryllup som til barnebursdag. Den ultimate sjokoladekaken i langpanne.


Ingen grunn til å ty til posekaker når denne . Smakfull og fyldig sjokoladekake. En langpanne-kake som ikke blir tørr. Hvem kan motstå en saftig , rik sjokoladekake ? Trå til side folkens, her kommer den ultimate bursdag sjokoladekaken. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er.


Lag gjerne kaken en dag eller to i forveien, den blir bare enda mer saftig om den får stå . Dette er en rask sjokoladekake å bake, som smaker himmelsk! Se også oppskrift på Konfektkake i langpanne, som er en . Her kan du rendyrke sjokoladesmaken, .

En sjokoladekake skal være saftig, myk og smake deilig av sjokolade. Her er et enkelt triks for en ekstra saftig sjokoladekake. Mørk og saftig sjokoladekake.


En nydelig sjokoladeterrine servert med en syrlig og frisk tindved-kompott. Tindvedbær finnes viltvoksende hovedsakelig . Det er få ting som kan måle seg med en saftig sjokoladekake. Alle trenger vi å ha noen skikkelig gode oppskrifter på langpannekaker! Og det er definitivt dette!


Denne holder seg saftig i flere dager. Frister det med deilig sjokoladekake i dag kanskje? Har dere enda ikke funnet ut hva dere skal bake til 17.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения