tirsdag 20. juni 2017

Armbånd med navn

Få ditt eget vakre navnearmbånd. Velg graverte armbånd som er personlig tilpasset for deg! CHANTI har mange vakre navnearmbånd i forskjellige design, materialer og former.


Du bestemmer tekst og skrifttype. Om ønskelig er gravering av navn og dato inkludert i prisen.

Gravering utføres i kursiva. PiaPer – SØLV – ID – ARMBÅND MED BRANNBIL RØD EMALJE. ByBiehl - Together - YouMe armbånd (forgylt). Finn fram alle perlene du skal ha og legg de framfor deg, så det blir enkelt å tre perlene i riktig retning. Prøv rundt håndleddet til armbåndet har fått passelig . Klassisk armbånd i sølv med graveringsplate til barn.


Smykker gutter og herrer. Vi har utvalget i alle farger og stener.

Armbånd -håndlaget(elastisk). Handler du i nettbutikken tilbyr vi gratis frakt ved . Du kan være sikker på at give et sikkert hit i gave, hvis du køber et armbånd med gravering. Og det er uanset, om du er herre eller dame. Søker etter det fantastiske, personlige gravert navn sølv armbånd armbånd for kvinner produsenter? Hånd stemplet personlig navn armbånd.


Platen er circa 35mm lang og kan graveres med inntil bokstaver per innskrift. Dessverre har jeg ikke spesielle norske . Lær armbånd gravert med navn. Buffalo lær i forskjellige farger.


Bestill ditt unike armbånd nå! Køb flotte armbånd med netop dit navn lige her. Også en god gaveidé til en heldig modtager. Vi tilbyder gratis levering.


SOS-kapsel i rustfritt stål med armbånd , damemodell. Det nydelige anhenget i gull finnes med teksten I have a dream og you are perfekt.

Disse kan brukes både som armbånd og halssmykke. Smukke armbånd med navn til kvinder. Find personlige navnearmbånd her med gratis forsendelse på din ordre. Dette armbånd i sølv er en del af vår vaffelserie.


Vaffelhjerte armbånd forgylt sølv. Silketråd med håndslått bokstav på sølvbrikke. Regulerbart med sølvkuler. Sosialt treff folk i alle aldre og for deg som er ledig på formiddagen. Her er det opplesning, god bevertning, sang, musikk og andakt.


Topaz Dangle med blå i gull øredobber hvitt 35Rj4ALqikke konkurs. Send et brev med bestilling til oss med ditt navn og adresse, så sørger vi for at du får kjedet eller armbåndet ditt uten ekstra kostnader innen 1–uker. Infoband - re-usable - Infobånd er et armbånd som kan brukes igjen og igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения