tirsdag 27. juni 2017

Dåhjort indrefilet

Test: Folkets Dåhjort Ytrefilet. Av og til må en koste på seg litt dyr eksklusiv mat. Det finnes jo anledninger som fortjener det. Beregn ca 2gram pr person.


Den er avlang og deles i tynne og tykke skiver, avhengig av hva den skal brukes til. Den skal ha kort steketid . Indrefilet : Fileten er den møreste delen på alle dyr. Marienborg gårdsutsalg tilbyr mørt, magert og mildt kjøtt fra dåhjort fra eget.


Hvordan er den beste måten å tilberede den på? Hjorten har stor utbredelse i Europa, Asia og. Rasen har også blitt introdusert til Argentina, Australia og New . Vi har skapt et mateventyr fordi vi er mange som står sammen. Vi skaper verdier ut av ressursene vi har: god mat med smak av fjell, vidde, skog og sjø. Produkt, allergen og næringsinformasjon for Dåhjort indrefilet dypfryst, Køltzow fra Køltzow levert av Matinfo.


Her er eksklusive små godbiter! Er du heldig og får tak i indrefilet av hjort , kan dette være en fin måte å servere den til mange – som forrett eller som én av flere. Elg, hjort , rådyr og reinsdyr er viltkjøtt som passer sammen med smakfullt tilbehør laget av nordiske råvarer som sopp, bær og typiske høstgrønnsaker. Hei Jeg skal tilbrede en hjort indrefilet med sous vide. Det er ikke noe norsk kjøtt, men stammer ifra New Zealand.


Lurer på hvor lenge den bør . Hjortefilet, eller medaljong, er gourmetmat, her servert med mandelsmør, pastinakkpuré og viltsaus. Viltkjøtt er i sesong om høsten, og er mørt kjøtt med mye god . Hjort servert med ovnsbakte høstgrønnsaker, mandelpotetpurè, portvinsaus, og eple og rødløkkompott. Sommeren er her og mange har enda hjortekjøtt fra fjorårets jakt liggende i fryseboksen. Noen har endog hjortekjøtt fra mange år tilbake.


Da er rype suppa, fylt villsvin indrefilet , Rådyr biff, saltet elg tunge, skogsopp pølse, reinsdyr karbonader og dåhjort steik og saltbakt elg steik,. I bakgården i storgata i Horten finner du Løveloftet Spiseri, vår lune resturant hvor du vil bli servert supergod mat, med flotte råvarer fra Norge. Hjort er ett av de dyr som er brukt som menneskemat i årtusener. Sammen med fisk var det en viktig næringskilde for mennesker.


Kjøttet har 1- fett (er magert). Renskåret og pakket som “biffsnadder”. Speket hjerte av hjort , kr. Poteter og persillerøtter stk hvitløkfedd 5g poteter 1g ost dl kremfløte stk store persillerøtter.


I oppskriften var det opprinnelig reinsdyr, men vi valgte hjort i stedet, og følgelig en litt annen fremgangsmåte på kjøttet. Hjortekjøtt er noe av det dyreste man får tak i. Heldigvis svarer prisen som oftest til forventningene. TORSK LOINS SINGELFRYST LINEFANGET NORGE KR 12-. BREIFLABBFILET STOR EUROPA KR 12-. Vi leverer produkter fra hjort og elg.


HJORT INDREFILET NEW ZEALAND PREMIUM . Velkommen til en spennende smaksopplevelse. Karbonader av dåhjort , prstk. Pølser av dåhjort , prstk. I dag steker vi ytrefilet av hjort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения