onsdag 28. juni 2017

Strikket marius kjole barn

Mariuskjole , strikket i Mini Alpakka. Behagelige plagg til inne og utendørs bruk for både barn og voksne. Mykt og delikat bomullsgarn velegnet til baby , barn og voksne. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Gratis nedlasting - barn.


ALPAKKA SILKE Contains baby alpaca og mulberry silk. Beautiful soft and exclusive quality, a special choice for baby garments and accessories. Garnmengde: år(1) år(1) år(1) år(1) år(1).


Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Strikket i Drops Baby Merino. MARIUSKJOLE MED RUNDT BÆRESTYKKE. Størrelse: (1) (4) (8) år.


Hel lengde, målt midt foran: () 44 . Om du får henne til å strikke den i drops baby merino er det salg på . Prisene står på de forskjellige bildene og er inkludert frakt. Ligger også en prisliste lengre under. Levering innen Norge og til hele verden. Vanskelighetsgrad: Mittel. einen Händler in Ihrer Nähe. Nr Hentesett til jente.


Vi benytter rene materialer som bl. Tradisjonelt og Tidløst design! Mønster og garn til genser med rundfelling, strikket i Tynn Alpakka Ull. Garn og mønster til kjole med heklekanter og lommer.


DROPS Baby Merino (m). Dressen har et populært og tidløst mønster som ikke går av moten, og passer både til gutt og jente. Garn: Lanett Veiledende pinner: nr og 2½.


Garnet på denne lien ble restegarn fra gårsdagens dress så derfor er også denne strikket i sisu. Men etter at hjerteknuseren Petra i gr (ifrt mammas bl arvekjole ) skapte. Etiketter: mariuskjole dame . Kjolen er strikket med rubin. Har barn som får mesteparten av strikket men strikker til voksen og!


Salg Jerseykjole str Før:700;. FANA- KJOLE OG GENSER s. Mønsteret har jeg funnet i Sandnes Garn sitt hefte Norske ikoner barn , og den er strikket i Tynn alpakka (Sandnes Garn) på pinne 3. En nydelig og myk barnegenser til minsten. Last ned strikkeoppskriftene som PDF – helt gratis! Knitted baby clothes Hand knit baby set Knitted baby mint romper Hand knitted romper.


Da har vi også strikket en hvit mariusgenser og en blå mariusdress i str mnd. Dressen med i sydde ermer er strikket i baby ull på pinne 2. Jeg strikker litt løsere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения