torsdag 29. juni 2017

Tur med barn rogaland

Velg kommune og deretter ditt turforslag. La barn være delaktig i planleggingen av turen , og la dem bestemme tempoet. Har du barn fra 0-år og ønsker flotte naturopplevelser?


Sjekk turkalenderen og bli med oss på tur ! Guidet tur til Kjerag Fjord cruise inkludert.

Her har vi fem turtips til deg som ønsker å ta med barn på en storslått ferieopplevelse i vårt eget hjemland. Tid: Cirka timer på hele turen , timer opp og timer ned. HØSTTUR: Hvordan få med deg barna ut på tur ? Lag en liten ekspedisjon ut av det, mener turekspert. I havgapet i vest dunker storhavet inn fra Nordsjøen og møtes av hvite sandstrender og snaublåste berg.


Være tilrettelagt for: Barnevogn. Eller har du lyst til å dra på tur med andre?

Rogaland er et fylke med rik og variert natur. DNT arrangerer fellesturer, kurs og aktiviteter over hele landet! Reiser du med barn og lurer på hva du kan finne på i Stavangerregionen og Ryfylke? Vi har alle aktivitetene for barn her.


Kjekk liten tur i Bånardalen i Årdal. Målet for turen er en god og variert friluftsopplevelse for barn og hunder, en del . Går du uten barn , eller med barnevogn, klarer du turen rundt på ca min. Tur info: Boka 1utvalgte turer , Stavanger Turistforening, tur nr.


Norge har flere fantastiske isbreer, spesielt på Vestlandet og i Nord-Norge. Mange av de guidede turene passer også for familier og barn fra 7–års alder. Det er godt å drømme om fine turer , men enda bedre å realisere dem. Hvorfor ikke gjøre som alle.


Turen passer også for turvante barn. Jeg valgte turen til Bjørndalsfjellet, selv om jeg verken er sprek eller. Barn : Til Kubbetjønn kan du ta deg fram med barnevogn, . Det gjelder å velge riktig rute når du tar med barna på fottur i fjellet.

Her er ti anbefalte turer for sommeren. Aktivitetsark og aktiviteter gjennom hele utstillingen for barn og unge. Ta med barna på tur til Besseggen, Galdhøpiggen eller fire andre.


Voksne som fryser er dårlig turselskap for barn. GRATIS INNGANG FOR STUDENTER OG BARN På STAVANGER KUNSTMUSEUM. Legg gjerne inn mer tid hvis du eller barna trenger pauser underveis. Jeg har også sett yngre barn gå turen , men jo yngre barna er, jo lengre tid bør . Kvanndalsfossene som ligger en kort tur fra Åbødalen i Sauda er en kjempefin tur spesielt med barn. Høydepunktet er når en kommer til fossene og kan sette . Her kan du lese om turer til Vassdalseggi, Naturstien ved Haukeliseter, rundtur til Kista.


Bruk gjerne vårt nye Skjærgårsdskart for å finne fram, her kan du og tegne inn dine egne turer. Kartet er laget med støtte fra Sparebankstiftelsen SR - bank og . Arbeidet med å merke turer pågår, og det kommer informasjon om turene her etter hvert som de er ferdig merket. Turene går i all hovedsak på asfalt og passer.


Denne turen går fra Haugesund til Hinderåvåg, hvor du har tid til å gå til toppen av Himakånå og ned igjen og deretter ta en vakker båttur til Stavanger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения