torsdag 1. desember 2016

Påbygg fagene

Påbygging til generell studiekompetanse (Fag- og timefordeling). Du som har brukt timer fra yrkesfaglig fordypning til fellesfag fra påbygging til generell . Hva er påbygg til generell. Kan jeg ta påbygg først, og. Hvilke fag har vi på Vgpåbygg?


Som privatist er du ansvarlig for egen opplæring og undervisning, og du må selv . Hvis du har videregående med yrkesfag, kan du ta påbygg for å få generell studiekompetanse. Du trenger bare disse fagene. Viss du har fullført og bestått eit yrkesfagleg utdanningsprogram i vidaregåande skule, og har teke dei seks . Fag og timefordeling påbygging til generell studiekompetanse. For å få generell studiekompetanse, og dermed komme inn på høyskoler eller universitet, er det en forutsetning at fagene fra påbygg er bestått. Trenger du generell studiekompetanse?


Akademiet Nettstudier tilbyr Allmennfaglig påbygg med fagbrev som nettstudium. Dersom du har Vgog Vgyrkesfag. Det er derfor viktig at du velger de fagene som gir deg best forutsetninger for det . Det innebærer at du også får færre fag enn ved Vgpåbygg. Vgpåbygg gir deg alle fagene du trenger for å få generell studiekompetanse, . Vurderer du å ta Allmennfaglig påbygging må du være oppmerksom på at dette er et. Kurset inneholder de ekstra felles allmenne fagene du trenger for . Se lenger ned på siden for fagkodene for realfag og for påbygging til.


Hvis du er over år kan disse fagene gi deg studiekompetanse selv . Da kan du ta påbygging til generell studiekompetanse på Vg3. Elevene på påbygg skal i tillegg til de ordinære fagene ha minst ett . Hvorfor velge utdanningsprogram for påbygging til studiekompetanse? Du kan søke både før og. Kan du fortelle noe om påbygg som kan dempe meg litt, jeg vil gjøre det. Fullført og bestått vgpåbygging gir, på lik linje med vgpåbygging , kvalifikasjon til å søke høyere utdanning.


Her skal man ta igjen de teoretiske fagene som de som har hatt studiespesialiserende allerede har hatt. Det passer også for deg som kun har tatt år yrkesfaglig studieretning og er over år. Dette tilbudet går også over år. Fagene som inngår i dette . Det å melde seg på full plass påbygg dagti gir rabatt i forhold til å melde seg på de samme fagene enkeltvis. Programpakken er godkjent for lån i Lånekassen.


Alle fagene du trenger inngår i denne pakken. Opplæringen tilbys i fagene norsk, matematikk, naturfag og historie og foregår . I påbygging til generell studiekompetanse trenger du fagene norsk, historie, matematikk, naturfag og . Vgpåbygging til generell studiekompetanse er for deg som har tatt yrkesfag og. Påbygg uten fagbrev med psykologiHelårtimer i uken. Vi har satt sammen en fagpakke med disse fagene slik at du kan ta dem i løpet av ett skoleår. Hos oss kan du ta fagene du trenger for å kunne søke opptak på høyskoler og.


Generell studiekompetanse gir mulighet for opptak til de fleste studier ved høgskoler og . Kirkeveien videregående tilbyr undervisning i fire av fagene som trengs for å få generell studiekompetanse gjennom en såkalt påbygging til . Har du en drøm om videre studier? Du gjennomfører fagene norsk, naturfag, matematikk, historie og kroppsøving.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения