tirsdag 20. desember 2016

Forkjølelse trening

Er det greit å gjennomføre treningsøkta, selv med forkjølelse ? Om høsten og utover vinteren må mange regne med både en eller flere . Kan man trene når man er forkjølet , og hvor lenge må man vente med å trene etter en forkjølelse ? Få svar og råd fra ekspertene her! Er trening lurt når man brygger på en forkjølelse ? Og hvor lenge må man vente til man kan begynne å trene igjen? Ta hensyn til kroppens . Vi råder folk til å ikke trene om de har feber, og at det bør gå et døgn fra man er feberfri til man gjenopptar treningen.


Har man en forkjølelse. Tren med snufsete nese eller ikke? Du går og legger deg på kvelden med tankene innstilt på morgendagens trening. Trening ved forkjølelse er et mye diskutert tema, men er det egentlig greit?


Kan kroppen ta skade av trening når kroppen er syk, eller vil . Bør du trene når du er syk eller når du er forkjølet ? Her er alt du behøver å vite om trening kombinert med forkjølelse , sykdom og rennende . Er man bare litt snufsete og har en begynnende forkjølelse , så er det ikke nødvendigvis farlig å trene litt lett den dagen man kjenner det på seg. Etter en forkjølelse kan du begynne å trene igjen etter et par feberfrie dager. Etter den verste perioden med forkjølelser følger ofte influensasesongen fra desember til april. For normalt friske mennesker er ikke slik sykdom . Når kan du starte trening igjen? Mild til moderat fysisk aktivitet er som regel OK hvis du er forkjølet , men ikke har feber.


En forkjølelse passer sjelden, og det går utover både jobb, trening og energi. Regelmessig trening med moderat intensitet bedrer immunforsvaret. På denne tiden av året kan en skikkelig forkjølelse , eller influensa virkelig sette en stopper for treningsrutinene dine. Du våkner og har store . Slik trener du med virus i kroppen.


Et virus trenger ikke alltid bety at du ikke kan trene. Her får du tips og råd til å trene tross snørr og forkjølelse. Du trenger ikke droppe trening om du bare er litt småforkjølet. LES OGSÅ: Hva er forskjellen på influensa og forkjølelse ? Og for en idrettsutøver er det helt krise i en konkurranse periode. Bare en lettere forkjølelse er jo nok til at man . Det er alltid kjedelig å være syk!


Både sitron og ingefær er kjente for å bekjempe forkjølelse , og jeg har. Balansen mellom lite og mye trening , søvn, stress, restitusjon, fest og . De fleste av oss dropper treningen når feberen stiger og nesa renner. Jeg er jente på 15år som driver med løping. I 2uker har jeg vært forkjølet og følt meg veldig slapp.


Dagen etter våkna jeg med sår hals, og forstod utover dagen at det dreide seg om en forkjølelse , og ikke bare en forbigående irritasjon. Bortimot tre ganger i året skjer det. Forkjølelsen tar tak i oss, og vi må gjøre avbrudd i treningen , legge oss ned og ta livet med ro. Voksen person utsettes for 2-forkjølelser i løpet av året. Som idrettsutøver er du ekstra utsatt for dager med rennende nese, og sår hals.


Jeg har alltid lært at man ikke skal trene når man er syk, fordi det setter. Nå er jeg midt i en kraftig forkjølelse , men vil gjerne prøve å være i . Etter en kortere eller lenger periode med forkjølelse kan det være smart å tenke på hvordan du skal legge opp treningen i etterkant. Nettsiden bruker informasjonskapsler for å personalisere innhold og reklame, analysere bruken og tilby deling i sosiale medier. Vi deler informasjon om din bruk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения