torsdag 15. desember 2016

Vileids dyreklinikk

Kylling tapasboller i indisk tomatcurrysaus. LEFSERULLER MED LAKS, SNØFRISK OG RUCCULA. Lyse - Check out TripAdvisor . Marinert kylling på spidd eller pølsespidd er.


Også er det jo slik at ikke alle. Ingredienser: stk lefser. Hadde med lefser, dijon sennep, avocado og kylling på jobb idag. Enkelt å lage, og mulighetene er uendelige. Vi liker best lefseruller med spekeskinke, hvitløksost, rødløk . Enkel og god middag med pitabrø kylling og grønnsaker.


Proteinrike wraps med kylling og cottage cheese-dressing. Favoritten lefserull med spekeskinke og kremost er perfekt til tapas, koldtbord eller som snacks. I denne oppskriften har vi byttet ut kremost med pesto, som vi . Tortillaslefser med kylling , kremost og grønnsaker er perfekt sommermat som kan nytes ute. De kan fylles med masse.


Både laks og kylling smaker perfekt i kalde lefser. Spekeskinke Albondigas Saltbakte poteter. Ostestaver Oliven Brød og aioli.


Skal du ha enkel mat til mange personer ( min stk), så kan vi anbefale våre lefseruller fylt med grønnsaker,. Hjemmelagde kyllingnuggets. Lefserull med røykelaks, kremost, ruccola. Svinefilet i spekeskinke.


Skal du lage festmat til mange er lefserull med røkelaks helt perfekt. Denne favoritten egner seg både som fingermat, forrett og på koldtbordet. Smør kremost på lompene. Legg en rad med laks på, og legg deretter på litt løk og ruccula.


Rull lompene sammen og skjær rullen i biter på et par centimeter. Baguette med kylling og potetsalat Hurtigvisning. Thai green curry med kylling Hurtigvisning. Wraps med kylling Hurtigvisning.


Legg på litt ruccolasatat og noen tynne strimler . Kalkunruller er deilige lefseruller med kalkunfilet, Snøfrisk og ruccolasalat. Enkle å lage og ypperlig til en rask lunsj eller på menyen til koldtbordet. Brunch: Lav dine egen speltwraps med fyld af kylling , avocado, majs og forårsløg. Cevapcici av lam med squash.


Røket laks med snøfrisk og dill i lefserull (g,l,f), Pris kr 3-. Slik lager du lefseruller med rakfisk: Spicy og saftige tapasboller. Vi bruker lagret eller vellagret. Teriyaki kylling med nudler og sprø rakfisk.


Bringebærsalat med kylling. Håndpillede reker med majones. Stekt kald kylling med fruktsalat. Tilleggsmeny varm (pr. porsjon):.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения