tirsdag 27. desember 2016

Smeltet sjokolade og frukt

Hva er vel bedre (og mer sensuelt) enn smeltet sjokolade og frisk frukt ? I tillegg til jordbærene og smeltet sjokolade bør du ha klart en bakeplate med bakepapir før du. Annen frukt enn jordbær er også godt egnet. Desserten anrettes på fire store, flotte tallerkener med oppskårne frukter og bær.


Hver lille gjest får en skål med smeltet sjokolade og frukt og bær til å dyppe i. Varier frukt og bær etter lyst og tilgjengelighet, og lag gjerne snacksen litt. Jordbær og sjokolade er en uslåelig kombinasjon. Hakk sjokolade og smelt den i en bolle over vannbad.


Siden sjokolade inneholder antioksidanter må det da være litt sundt sammen med frukt ? Smeltet sjokolade med frukt. Nesten alle bær er gode å dyppe i sjokolade. Dypp bærene i den smeltede sjokoladen. Anrett frukten dekorativt på et fat. Drypp sitronsaften over banan- og eplebitene, så de ikke blir brune.


Varm opp fløten i en liten gryte og putt i sjokoladen. Om du vil lage det fancy kan du lage porsjonsvise tallerkner slik at alle får hver sin frukt og hver sin kopp med smeltet sjokolade , eller så kan du . A: Kutte frukt i biter (og kanskje hele jordbær) og dyppe dem i flytende. Jeg ville gått for smeltet sjokolade (kanskje med litt kremfløte) som . Frukt med sjokoladetrekk innlegg 30. Flere resultater fra forum.


Lettlagde sjokoladeskåler fylt med fruktsalat eller friske bær gjør seg som. Frukt duppet i smeltet sjokolade – hvordan er det mulig å IKKE like det? Utstyr gjestene med tannpirkere og . Sjokoladefondue er en sosial, fin og i grunn ganske sunn dessert.


Oppkuttet frukt og bær får spille hovedrollen og i kombinasjon med smeltet sjokolade blir det . Varm fløten med kaffepulver til kokepunktet og smelt sjokoladen i fløten. Rør godt så blandingen blir jevn. Sett den sjokoladeblandingen.


Derfor er sjokoladefondue genial hverdagsdessert! Dypp det du liker i smeltet sjokolade. Den ultimate sjokolade - frukt -kombinasjonen.


Hold jordbæret i den grønne hamsen . Dypp jordbærene i smeltet sjokolade og legg dem på et brett som er dekket med. Fruktspyd - Med marshmellows og sjokolade. Brekk sjokoladen i flere små biter og la dem smelte i et varmt vannbad. Du kan også dyppe frukt i sjokoladen , for eksempel eple og banan. Med herlig smeltet sjokolade ! Jeg var litt skeptisk, for varm frukt er ikke så ofte godt synes jeg, men hallo så frelst jeg ble!


Barna fikk velge kveldsmat - det ble fruktsalat #129373; Perfekt sammen med vaniljekesam og litt mørk smeltet sjokolade. Dypp frukt i litt smeltet sjokolade og server med cocktailpinner. Har du lyst på en litt søt dipp til frukten , kan ekte honning være et alternativ. Du må gjerne eksperimentere med forskjellige typer frukt og bær.


Vi tyr derfor til naturens eget godteri, nemlig frukt og bær, for du kan i høyeste. Det poengteres i videoen at du bør bruke smeltet sjokolade til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения