onsdag 28. desember 2016

Helsekort reise

Europeisk helsetrygdkort dokumenterer at du har rett til dekning av nødvendig helsehjelp i et annet EØS-land på samme vilkår som oppholdslandets egne . Hun oppfordrer alle som skal reise i EØS-land eller Sveits å skaffe seg. Jeg forstår ikke hensikten med helsekort så lenge man har en god . KJEKT Å HA: Dette kortet, Europeisk helsetrygkort, kan være utrolig greit å ha på reiser i EØS. Det gir deg samme rettigheter til medisinsk . Illustrasjonsbilde: Lege sammen med mor og barn. Helserettighetene du har etter . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Derfor har Europakommisjonen lansert et program for mobiltelefoner og lesebrett som skal hjelpe folk på reise når uhellet er ute.


Alle i familien må ha hvert sitt helsetrygdkort på reise. Når du bestiller, kan du samtidig bestille til ektefelle og barn, sier avdelingsdirektør Kvaal . Les også: – Nå får flypassasjerene en enklere og raskere reise. Han råder folk til å stå på sitt og insistere på at helsekortet skal dekke . Det er imidlertid noen land det bankkortstore helsekortet ikke er gyldig i – Tyrkia og den . Man har rett til dekning av utgifter . Det viser hvilke rettigheter du har hvis du blir syk og trenger behandling. Men mange har ikke fått med seg at dette er . Alle som skal reise utenlands bør ha med seg helsetrygdkortet. Det er lurt å ta det me fordi offentlig helsevesen kan være nærmest hvis man blir syk på reise , mener hun.


Og sykehusopphold skal . Har du sjekket det europeiske helsekortet ditt? Kortet brukes på reise i EØS- land og Sveits, og gir det rett til behandling hos offentlig lege . Husk å fornye helsekortet til Europa-ferien! Er det tilstrekkelig med reiseforsikring for reiser til land uten Helfo-avtale? Reise lenge eller langt?


Ja, det er det, sier Gry Monica Hellevik. Det er ikke bare reiseforsikringen du må ha i orden før du reiser hjemmefra i sommer. Hvis du skal reise i EØS-land eller i Sveits anbefaler vi at . Med riktig forberedelse har dere et godt grunnlag for en hyggelig reise. Skal du reise i EØS-land eller Sveits bør du ha med deg et gyldig helsetrygdkort. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut . Sist oppdatert: 12:1 23.


Mange er flinke og husker på det blå kortet når de skal ut og reise i Europa. Europa venter: Men du bør ha med deg et gyldig blått helsekort i . Slike helsekort har bare holdbarhet i noen år og må uan. Ved å vise frem helsetrygdkortet hos offentlig . I en undersøkelse Forbrukerrådet har gjort, svarte flertallet at de foretrakk å reise ut av landet på ferie, og da . Jeg er glad jeg hadde helsekort med meg i lomma, da jeg smalt i asfalten.


TA MED: Skal du på reise i Europa i sommer, må du sjekke at . Det digitale reisekortet er tilgjengelig for alle som har reiseforsikring hos oss. Hent reisekortet ditt her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения