onsdag 29. november 2017

Temperatur kypros

Her får du en oversikt over forventet vær og temperatur for alle våre fantastiske reisemål i Kypros. Er det badetemperaturen som er viktigst for deg? Tabellvisning for temperatur og nedbør per måned. Februar, 12°, -, -, 7. Januar, 8°C 46°F, 17°C 63°F, 18°C 64°F,  .

Her er det tørre sommre, med høye temperaturer og høy luftfuktighet, men. Finn også billige flybilletter. Get AccuWeather alerts right in your browser!


Den gjennomsnittlige temperaturen i Famagusta er 19. I et år, er gjennomsnittlig nedbør 4mm. C og stillestående luft . Merk: Velg en region før du finner et land.

Kypros har to ulike klima og domineres av Csa. Gjennomsnitt er for Athalassa, som er kilometer fraKyrenia. Basert på værmeldinger samlet i perioden . Er du en sånn som liker å reise til skikkelig varme land om vinteren, eller foretrekker du en temperatur som kan sammenlignes med den norske forsommeren? Get Free Economic Indicators Charts, Historical Data and Forecasts for 1Countries.


I november er det mange reisemål med temperaturer over grader, . Somrene er tørre med høye temperaturer. Værguide: herlige reisemål i april - April er sommersesongens første du dra til et reisemål som har en temperatur på opp til grader i april . Ecuador et av landene i verden som har aller best temperatur , ifølge den britiske avisen. Kapp Verde er værstabilt i forhold til temperatur og sol, spesielt i disse vårmånedene når det.


Om sommeren skinner sola nesten kontinuerlig og stiger temperaturen til 35°C. Reisende som liker det best litt mindre varmt, . Er det noen som har egen erfaring med temperatur og vær der på . Gå til Temperatur og klima - Kypros. Det er mange kulturelle begivenheter som foregår på Kypros. Med tanke på temperatur og nedbørsmengde er naturlig nok sommermånedene .

Mer informasjon: CYPRUS METEOROLOGICAL SERVICE. Faremeldinger - Du finner detaljert informasjon om . Coastal sea temperatures around Cyprus Ocean temperature and marine climate data is provided daily by the National Oceanic and Atmospheric . En sommardag i augusti blir det ungefär grader. På vintern är temperaturen i . Det betyr perfekt temperatur og frisk luft, i tillegg får du massevis av . Bli med oss hit til høsten - 13. Det hører til vår nordiske identitet å ønske og håpe at sommeren forlenges litt hvert år. Her er syden-favorittene hvor det fremdeles er sommer . Gremmelsbach (Tyskland).


Cosy apartment in country . Middelhavsøya kan friste med et variert utvalg av reisemål, behagelig temperatur hele året og noen . KYPROS : Gode muligheter for sol i høstferien. Temperaturen synker ned til grader om kvelden i september og ned til grader i snitt i . Praktisk informasjon for deg som vil reise til Nord- Kypros. Cyklamen, eller alpefiol, kan greie seg i temperaturer helt ned mot et par. Holiday Weather - We provide temperature , day and night temperature , sunshine hours, rainfall and sea temperature averages for Larnaca, Cyprus in November.


Maximum temperature yesterday: °F (at 12: pm) Minimum temperature yesterday: °F (at 5:am) Average temperature. Nicosia Temperature Yesterday.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения