torsdag 16. november 2017

Pastasalat med reker

Du kan bytte ut reker med f. Med litt pasta , noen reker , litt salat, tomat og løk kan du enkelt lage en rask middagssalat. Og hvis du vil, lager du en god dressing av pesto og lettrømme. Pastasalat er praktisk og enkelt å servere hvis du venter mange gjester. Deretter får den følge av både ferske reker og årets asparges. Prøv denne pastasalaten med reker som blir ekstra smakfull med din egen tomatpesto.


Den er enkel og rask å lage, og passer perfekt i en hektisk hverdag. Igår fikk jeg gjester til lunsjtid og da syns jeg det passer fint med pastasalater nå sommerstid. Slik lager du en pastasalat og topper den med reker og tomatpesto.


Følg oppskriften og du kan servere på under halvtimen. Det er to virkelig geniale egenskaper ved pastasalat. Først og aller viktigst: Å lage en ordentlig god pastasalat er lett, bare du passer på å ikke . En god og frisk salat med pasta. Lett å lage og smaker deilig som lunsj. Kok pastaskruene i lettsalted vann, og avkjøl.


Kutt alle grønnsakene i passelige biter. Bland Creme Fraiche med et lite glass sweet chili saus. En deilig pastasalat med en grønn saus inspirert av den amerikanske dressingen green goddess. Hvis du ikke har friske urter, kan du bruke noen teskjee. Det er smart å koke mer poteter enn du trenger den ene dagen.


Av rester av kokte poteter lager du raskt gode potetsalater som denne med løk og sylteagurk. Lag som en egen kjøttfri lunsj- eller middagsrett, eller bruk som tilbehør til kjøtt, fisk, . Her kommer nok en kandidat som kan være med å kjempe om tittelen “kjappe og gode pastaretter”. For denne og flere gode middagsoppskrifter, besøk . Denne gangen er det rød pesto og reker. Bland sammen nykokt pasta og avokadokrem – pastaen skal bli grønn og klissete. Fordel pasta i dype boller og topp med tynne strimler av fennikel, pillede reker.


Krydre retten med maldonsalt og pepper etter behov. Pasta papardelle med reker og avokado. Nettsiden bruker informasjonskapsler for å personalisere innhold og reklame, analysere bruken og tilby deling i sosiale medier. Vi deler informasjon om din bruk . PASTA CARBONARA MED REKER Reker og pasta er alltid en vinner. Sammen med bacon og en kremet ostesaus løftes middagen til nye . Dette er en kald pastasalat med enkle råvarer.


Krämig pastasallad med kyckling GALET GOD Kan förberedas flera timmar innan servering, lika god till vardags som till fest. Jag har även länkat till en . Se hjemmeside for mer informasjon og meny. Serveres med dressing og nystekt baguett.


Duket for jentekveld en helt vanlig mandag. En nydelig bukett superdamer som gir bøttevis av inspirasjon, . Noen ganger har jeg fått den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения