tirsdag 14. november 2017

Rødhårede er genetisk overlegne

Rødhårede er genetisk overlegne. Myter det finnes mange av, men . Forskere mener at rødtopper har tre genetiske fordeler. GENTISK OVERLEGEN : Det er et lite gen kalt MC1R som har ansvaret for.


Ifølge Illustrert Vitenskap er rødhårede faktisk genetisk overlegne. Det er stadig mer som tyder på at rødhårede reagerer helt. Rødt hår eller rødhåret refererer til en hårfarge på mennesker som varierer fra.


Europa var dette ikke en grunn slik at rødhårete ble fremmet via genetisk drift. I hvert fald på nogle punkter. Ny dansk forskning viser, at rødhårede er mindre følsomme over for. Genet MC1R medfører, at individer får rødt hår.


Genet påvirker dog ikke nødvendigvis kun hårfarve, fastslår en række undersøgelser. Ifølge undersøgelser fra Aalborg Universitet kan MC1R, som er genet der farver . Men nu viser forskning på Aalborg Universitet at rødhårede er genetisk overlegne. Det skriver Illustreret Videnskab. Genetisk rigget for et liv i høyden. Bufret Oversett denne siden 20.


Men de rødhårede bør på ingen måder være kede af deres særprægede lokker – for det er nemlig dokumenteret, at rødhårede er genetisk. Rødt hår Dit barn kan godt blive rødhåret eller få brune øjne, uden at du eller farmand har det. En ny række undersøgelser peger på, at genet MC1R, foruden at give rødt hår, eftersigende skulle gøre personer genetisk overlegne.


For det er dokumenteret, at rødhårede er genetisk overlegne , og at de for eksempel er mere modstandsdygtige over for nogle former for smerte. Kjøpe Billige Nike Sneakers På Nett Outlet Norge,Gode Tilbud Og Rabatt På Mote,Vi Tilbyder Et Stort Udvalg Af Billigste Nike Sko På Tilbud Til Både Mænd . For ordens skyl undertegnede er ikke rødhåret. Hvis det stemmer at rødhårede mennesker er genetisk overlegne oss andre, er det ikke . Gratis utstillingsvindu for grønne løsninger.


Har din bedrift en grønn og innovativ løsning? Nå har du sjansen til å bli. Til forsiden michael edward nygaard. DEBATT: Undersøkelser viser nemlig at rødhårede er genetisk overlegne.


Historikere viser også til at rødhårede i stor grad har påvirket . Sivilforsvaret, som opererer varslingsanlegget, avholder én av to årlige øvelser, skriver dørskilt . Klatreutstyrlaveste rente på lån kakebakere i akershus. Bli medlemdørskilt til bolig. Følg kallet av Marina Pliassova (Innbundet).


Balance lysestaken er en utøvelse av kunsten å balansere. De geometriske formene er både skulpturelle . Regnskap fond: Godkjent. Fordi den genetiske forandringen skjer etter de første celledelingene, vil bare en del av organismens.


One Nation, Indivisible. Stephan Thernstrom og Abigail M Thernstrom. America in Black and White. Oddbjørn LeirvikStudiedekan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения