onsdag 15. november 2017

Saftig sjokoladekake kefir

Sjokoladekake med kefir er en saftig og veldig myk sjokoladekake i langpanne. Se også oppskrift på Konfektkake i langpanne, som er en basert på en . Kefir gjør underverker i sjokoladekake – og saftig er . I denne oppskriften er det kombinasjonen av natron og syrnet melk, som Kefir eller Kulturmjølk, som er . Oppskrift på saftig og enkel sjokoladekake. Tilsett flytende Melange og kefir , og rør rundt til det har blandet seg med de . Saftig , smakfull, sjokoladekake til små og store.


Verdens beste sjokoladekake. Den er ekstremt usunn, men usunt er lov til fest, sier Rune M. Andersen forteller at kefir gjør . Bak en enkel sjokoladekake i langpanne. Den er saftig og go og populært innslag på kakebordet. Super til barnebursdag, skoleavslutninger og dugnad.


Saftig og enkel kefirkake i langpanne (med sjokoladeglasur.). En saftig , søt og myk sjokoladekake. Datteren min blir fire og vil ha sjokoladekake , men erfaringsmessig liker hun ikke sjokoladekake med for mye sjokoladesmak(!) eller annet . Slik blir den tørre, kjedelige langpannekaken saftig og god. Ja, du kan ha både majones, øl og surkål i sjokoladekake. En sjokoladekake MÅ være saftig for at den skal være god.


Flaks at du hadde kefir til overs;-) og takk for hyggelig hilsen. Denne gangen til en veldig enkel, men latterlig god sjokoladekake. Noen ganger er det enkle også det beste. En kjempestor, saftig og høy kake som er perfekt til mange.


Ha i kefir og smeltet smør og rør godt, men ikke for lenge til du har en smidig og . Hemmeligheten ligger i selve røren. En langpanne sjokoladekake er en grei måte å mette mange munner på en gang ! Dette er ei særdeles velsmakande sjokoladekake , mørk, saftig og med ein djup smak av sjokolade. Denne kaka er enkel å lage, saftig , og veldig god.


Det er fordi den er laga med kefir , noko som . En utrolig lettlaget sjokoladekake med kefir som kan lages mange dager i forveien. Kakerøren inneholder ikke egg og kan lages glutenfri. Denne sjokoladekaken kan du bake i hjerteform, langpanne eller lage muffins av. Nam,elsker sjokolade kake :)) blir den ekstra saftigere med kefir i? Ja, den blir veldig saftig og holder seg leeenge pga kefiren!


Du vil ikke tro hvilke ingredienser som gjør denne kaken så saftig. Saftig sjokoladekake med gulrot, kefir og cottage cheese. Ha deretter i det tørre ( mel, kakao, bakepulver og natron) og kefir om hverandre. Noen som har en oppskrift på en enkel, men litt saftig sjokoladekake ? Har det ikke hjemme og finnes ikke søndagsåpen . Her lærer Mats Paulsen deg et triks for å tilføre fuktighet og gjøre sjokoladekaken saftig og god.


Kaken: 4g Bremykt 4g sukker ts vaniljesukker egg 5g mel 1g kakao ts bakepulver ts natron dl kefir. Marlenes saftige sjokoladekake , utrolig god. Det er kefir i oppskriften som gjør den ekstra saftig.


Nydelig sjokoladekake som holder seg saftig og myk i 4-dager i kjøleskapet. Kan også fryses ned og er like god etterpå. Denne viste jeg dere på snap og fikk MASSE spørsmål om kaken og oppskrift og det er KLART jeg deler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения