fredag 30. desember 2016

Bilsete 936 kg best i test

Våre barnesete- tester har alltid vært blant de aller mest populære. Vi har nå samlet testresultatene for de aller beste modellene på ett sted. Barnesete-test: Rekorder.


Denne setetypen er designet til mindre barn på 0-kilo og ca. Det samme gjelder hvis du planlegger å kjøpe et brukt bakovervendt bilsete. Beltestol ( 9-kg ), framovervendt, R44: Kiddy Guardian Pro får full score på .

NAF har også valgt å teste bilsetepute , som flere bruker som alternativ for større barn. Cybex Solution M-fix blir derfor rangert som best i denne testen , . Selv om Cybex har vunnet mange best i test -stempler med denne modellen, fikk stolen . Babystol (0-kg ), Isofix kompatibel, Bakovervendt, Minste vekt kg , Maks vekt 13 . De har testet åtte godkjente bilseter til barn i vektklassen til kilo. I Gruppe I - III finner du bilseter som er tillatt for en vekt fra til kilo. Testen avdekker store forskjeller i sikkerheten ved kollisjon.


Forbrukerrådets test har tatt for seg småbarnsstolene, som er de mest kompliserte stolene. Concord Reverso (0-kg ) satte ny rekord.

Bilseter er som motorsykkelhjelmer - de blir ødelagt hvis de faller i bakken. Kjøp splitter ny bilstol 9-kg hos FINN Shopping! Vi tilbyr produkter fra ulike butikker, og garanterer trygg handel.


Varene sendes direkte til deg. TESTVINNER : Norske Besafe Izi Go kommer aller best ut i den store. BeSafe Izi Go, en bilstol i baby-kategorien (0-kg ), får av 100 . Disse babysetene, småbarnssetene og beltesetene er best i test. Teststolene vi har hentet frem er de som har fått best score i kategoriene babyseter (0-kg ), . Recaro Privia vinner best i test i fire ulike tester , med sin isofix-base og gode.


På Lekmer finner du blant annet bilstoler kg - kg. Britax Multi-Tech III Bilsete Storm Grey. Beemoo Beltestol ISOFIX, Grey. Best i test ” er ikke nødvendigvis best.


Et norsk sete fra HTS kommer aller best ut. Det finnes mange ulike tester og best i test stoler. Testen utføres på bilbarnestoler for småbarn, og gjelder for seter opp til kg.


Bakovervendte stoler som kan brukes helt til barnet veier kilo er en stor mangelvare i. I denne saken tar vi med de best rangerte bilsetene som har fått de aller.

Graco Logico S HP Base Bilbelter. De aller fleste foreldre ønsker å velge den beste bilstolen til barnet sitt. Isofix har vektbegrensning (som oftest kg for bakovervendte bilstoler) som kan gjøre det. Det er lurt å velge en bilstol som er testet , og som har fått god score. KIWI bilsete 1-2-( 9-kg ) med ISOFIX, fra Italia, designet for å gi barnet ditt optimal komfort og trygghet.


Ventilasjonsseystem AIR- GO . BeSafe iZi Go er godkjent bakovervendt fra 0-kg. Velg en stol fra Baier, hvis kun det beste er godt nok. Stolen som fikk best i test på årets store . Bilstol Sparco ISOFIX 9-kg gr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения