tirsdag 27. desember 2016

Stekt sei med rømmesaus

Lise Finckenhagen gjør en vri på løk og saus til seibiffen. Hun bruker flere sorter løk som stekes sammen med smør og en klype sukker. Både løk og sei bakes i ovnen og serveres med brekkbønner, pannestekte. Først stekes løken på ca 1°C i min, og deretter 1°C til den begynner å bli . Ta ut fisken og hold den varm mens du tilsetter rømme i stekepanna, event. Smak til sausen med salt og pepper.


Skjær løk i ringer og stek i . Stek sei og løk i en medium varm stekepanne (NB! stek fisken og løken hver for seg). Hell blandingen av melk og rømme over. La alt dette stå og putre. Panering: ss hvetemel ts salt ½ ts pepper egg ss griljermel (malt tørket brød).


Unsubscribe from LeroySeafood. Klassikeren seibiff med løk, laget fra grunnen kan sette en piff på hverdagen til selv den mest kresne. Snu filetene og tilsett creme fraiche eller rømme i stekepannen. Rømme sprekker når den . Hemmeligheten her ligger i at fisken stekes godt brun på skinnsiden og bare så vidt vendes i steikefettet på kjøttsiden. Det gir saftig fisk med kraftig smak.


Ovnsbakt sei med tomatbønner lager du på en, to tre! Stek gjerne tortillaene et par minutter i stekepanne for litt sprø skorpe. Smørbrød med sei , rødløk og rømme. Smelt margarin og stek løken på middels varme til den er myk og mørk gyllen.


Mangler: rømmesaus Saus til hvit fisk: bacon og løk-vinaigrette - DN. Denne sausen passer til skrei, men også annen hvit fisk, som sei ,. Varier tilbehøret med rømme , kapers eller remulade for litt andre smaker. Kveite med brokkoli-ertemos, bacon og rømmesaus. De hjemmelagde fiskepinnene har jeg laget av billig seifilet , og den.


Stek i litt smør på middels varme til gjennomstekt , smak til med salt og . Småtorsk, sei eller hyse. Du kan også bruke litt rømme og nysilt melk. Seien legges i biter i brødpanne.


Vend dem i tacokrydder og stek deretter i en varm panne med nøytral olje, 2-3. Legg salat først i tacoskjellet, så rømme , fordel deretter fisken og til slutt chili og . Og hva hadde vel den gode gamle klassikeren seibiff med stekt løk vært. Home kokte grønnsaker middag rømme Kremet gulrot og purre med dill. Ha på salt og pepper, og stek noen minutter på hver side i en . Tirsdag Fiskekaker med brokkolisalat og stekt potet. Onsdag Salat med skinke,.


Ta en titt på ulike sauser som passer til kjøtt og fisk. Vi har en rekke sauser med ulike farger og smaker. Stek seifiskepinnene gyldne på begge sider i stekepannen. Hovedingrediensene i plukkfisk er sei , poteter og løk.


Prisen for hele måltidet. Erstatt stekt løk, med rå revet løk som du blander rett inn i plukkfisken før servering. Resten blanes ut med melk, smør og litt rømme. Vi valgte i dag og ha stekt rødløk og resten av en liten paprika.


Stekt torsk med løk og pepperrotsalat. Bland rømme med pepperrot og sukker. Denne retten er opprinnelig en klassiker med sei som hovedingrediens. Seibiff med revet gulrot, smeltet smør, løk og poteter: Hvetemel (Gluten), rømme ( melk).


Smør inneholder soyacelitin og melk. Klar for å gi fisketaco en sjanse? Vi har brukt sei – en vill og perlegrå sprinter som gjerne tar opp kampen med den vanlige fredagstacoen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения