tirsdag 6. desember 2016

Korte vitser

Gi meg alt det beste av korte og skikkelig tørre vitser ! Hvilket dyr i havet er mest opptatt av sikkerhet? Småskolen skulle avslutte før jul med et stort julespill som alle var svært opptatt av. Men en dag kom lille Anders hjem og var aldeles utrøstelig.


Diverse norske enkelt- vitser. Ingen og den andre het Dum, Ingen falt på balkongen og Dom ringte til poletie og sa Ingen falt ned poletie sa det er bra da, Dom sa INGEN . Mannen ringte legen for å spørre om prøvesvarene for kona var kommet tilbake. Ja, det har de men prøvesvarene er litt uklare svarte legen.


Måtte bruke kniv og kutte i nettingen for å få den løs. Ene foten så kanskje ut til å være knekt, hadde surra nettingen fast i den foten og var litt sår . Plutselig kjørte toget inn i en tunnel, og det ble bekmørkt. Så kunne man høre en kysselyd og et knytteneveslag.


Moren fant fram en reklame fra Benson og Hedges sigaretter:. På veien gikk tom for bensin, da ringte faren til nærmeste . Det finnes mange slags vitser , både morsomme, tørre, dårlige og gode - korte og lange, kjedelige og engasjerende. Read Tørre vitser (kappittel 1) from the story 1av alle slaks vitser by.


Morsomme vitser er vel noe av poenget? Vil du høre en kort vits ? Gi gjerne tips til hva temaet for neste type vitser skal være. Alle barna- vitser er korte , fengende og morsomme. I tillegg er det ekstra morsomt om de inneholder navn på personer barna kjenner. Hva er vitsen med vitser?


Selve vitsen er ofte en morsom fortelling. Blondiner er ofte hardbarka. Det kryr av korte vitser for store. Her finner du et stort antall grove vitser med bra humor. Bare morsomme vitser hos grove- vitser.


Jeg er trøtt og sliten, og begynner å bli småsyk. Noen som vil oppmuntre meg litt ved å fortelle en vits ? Jeg trenger en god latter i kveld :D. Nå sønn, hvordan går det med leksene?


Var det ikke bedre om du leste . Mange syns at vitser og gåter er veldig morsomt. Vitser er korte historier, ofte med et. En vits er en vittighet eller kort historie med et overraskende poeng, som er ment å være morsomt.


Det kan være en spøkefull bemerkning eller en replikk med et . Hvorfor er han så flink til å huske vitser og historier? Spesielt korte vitser eller vitser man synes er spesielt morsomme, husker man. Pefkos er perfekt hvis du foretrekker å bo i leilighet fremfor hotellrom - hotellene våre i Pefkos (Hellas) er spesielt utvalgte og kan bestilles hos Ving. Her er bare noen Lada vitser.


Lure tanker har lett for å spre seg, etter bare en kort tid sammen med. Nå var dette ikke heller noen vits , men en gåte. Når vi kommer hjem igjen, står bakenden fremdeles og disser. Ikke fordi de norske damene er så brede over baken, men fordi vi har så kort arbeidstid. Leter du etter vitser på engelsk?


Ordet korte vitser sier seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения