mandag 5. desember 2016

Altinn skjema

Skatt, avgift og regnskap. Helse, miljø og sikkerhet. Her vil du finne ulike spørsmål du kanskje har angående skjema i Altinn. Arbeids- og velferdsetaten (NAV).


Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet. Sjekk at du representerer deg selv, det ser du oppe til høyre. Alle mottatte meldinger, skjema du har til arbeid og skjema du har sendt inn finner du under . Her finner du informasjon om de ulike funksjonene som er knyttet til bruken av skjema og tjenester i Altinn. Lag ny kopi er en funksjon som lar deg få en hel eller delvis kopi av et allerede innsendt skjema.


På denne måten slipper du å fylle ut hele skjemaet på nytt, . A-melding - innsending fra system (A02). For virksomheter med lønnssystem. Har du eller din regnskapsfører et system som er fullt integrert med Altinn , sendes . Formålet med undersøkelsen er å lage offisiell statistikk om utbyttet fra småvilt-, villsvin- og rådyrjakt.


I tillegg skal undersøkelsen kartlegge hvor mange jegere . Kvitteringen inneholder et referansenummer (starter med AR.) og en utskriftsversjon av innsendt . Her leverer du årsregnskap til Regnskapsregisteret. Det er også andre skjema for å levere årsregnskap knyttet til spesielle regnskapsoppsett. Altinn brukerservice hjelper deg med innlogging, navigering, delegering og veien frem til et skjema. Har du spørsmål om utfylling av et skjema må du kontakte . Når skal skjemaet brukes . I noen skjema kan du legge til vedleggsskjema, i tillegg til egne filvedlegg. Dette gjøres under Oversikt - skjema og vedlegg ved utfylling av skjema.


Altinn er en plattform for å lage elektroniske skjema og tjenester for offentlige virksomheter. Ved at mange tjenesteeiere (etater mv.) går sammen om å utvikle en . Deltakeren sitt skjema over formue og inntekt i NOKUS. For dere som vil heldigitalisere skjemaer gjennom Altinn. Gjennom Altinn API snakker dine systemer med våre løsninger, og du har full. Altinn API brukes blant annet til skjema og meldinger i egen portal og til å styre . I snart tre måneder har bedrifter som ikke har tillatelse til elektronisk omberegning i TVINN, kunnet bruke skjema i Altinn når de skal korrigere . Nå skal du bruke et nytt skjema i altinn.


I løpet av kort tid vil Tolletaten . Her er noen tips til hvordan du finner ditt skjema. Påbegynte skjema , meldinger og skjema som du har mottatt fra. Trenger du hjelp med pålogging ? Tripletex støtter innsending av følgende skjemaer til Altinn. Innsending til Altinn for regnskapsfører og revisor har egen fremgangsmåte - du finner link til . Vi oppfordrer søkere til å benytte elektroniske skjema i Altinn.


Drenering av jordbruksjord. SMIL-tilskudd og tilskudd til . Vi gjer grep for å tilby våre brukarar dei same tenestene på nett, som dei har på papir. Lotteritilsynet lanserer i dag to nye tenester i Altinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения