fredag 23. mars 2018

Sveler oppskrift uten kulturmelk

Nystekte lapper, eller moffeloffer som de ogsåp kalles, er alltid populært. Denne oppskriften gir ca. Lager uten sukker men bruker kefir som gir god sødme blir like gode og mykje sunnere. Hvis du ser på bilde eller videoen i toppen av oppskriften får du ett godt bilde på hvor tykke de blir :) Lykke til!


Skal røren ha et håndkle over når den sveller i min eller skal den bare stå på benken uten noe over? Ferjeselskapets beste sveler. Kjempegode lapper som er raske å lage og helt uten fett! Det er størrelsen det kommer an på. Lapper eller sveler kan kalles luftige pannekaker.


Oppskriften med kefir og natron er fra Lise Finckenhagen. Kefir og kulturmelk - er det noen forskjell eller er det et fett hva man bruker? Er det mulig å lage sveler uten kefir, med vanlig melk? Kjøp Lapper og resten av ukeshandelen med ett klikk!


Flere resultater fra forum. Jeg har omtrent aldri tatt en eneste fergetur uten å spise svele. MRF svelene trodde jeg ikke var mulig.


Farmors fantastisk gode lappeoppskrift er virkelig verdt å prøve! Kulturmelken gir den sin karakteristiske, syrlige smak. Pluss noen tips til å få.


Ingen fergetur uten svele ! Men hvorfor er det sånn,. Rør egg og sukker til eggedosis, ha i kulturmelk. Jeg vet ikke om det var denne oppskriften som ble brukt, men jeg kan ikke erindre at de smakte veldig anderledes enn disse.


Nå har jeg endelig fått kjøpt meg takke og steker svelene på dem. Det går fint an å lage lapper uten melk. I denne oppskriften har vi brukt havremelk og Soft Flora spesial, som er helt fri for både melk og melkeproteiner. Lite smaker så godt som varme lapper med rømme og syltetøy.


Disse lages ofte når vi er på hytten, smakfulle tradisjoner . Her har man søtt tilbehør til svelene , som smør og sukker, eller syltetøy og. Disse svelene har jeg eksperimentert litt med ut i fra en annen oppskrift og kommet fram. Tilsett vekselvis mel og kulturmelk og visp godt imellom.


Går det an å lage sveler uten kefir eller annen syrnet melk? Vet du om det funker å bruke vanlig kulturmelk i denne oppskriften ? Når eggedosisen er ferdig vispet, vend inn kulturmelk - og natronblandingen med en slikkepott. Derfor : er det noen som har oppskrift på sveler så tar jeg gjerne imot og prøver ut. De kan lages med eller uten egg, med eller uten melk osv. Hyllkake, skjeibladkake, lapp og svele.


Stekes uten smør (unntatt første runde) i god og varm panne eller på takke. Ja, det er mulig å skrelle en ingefær uten å skjære bort halvparten. For lapper oppskrift uten kulturmelk samt tusenvis av lignende oppskrifter. Her er en glutenfri variant.


Sveler er godt og lett og lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения