mandag 19. mars 2018

Kom i gang med trening

KOM I GANG : Har ferien vært lang og rolig? Før du begynner: Finn ut hva slags trening du liker best. Enten du ønsker å trene én eller flere ganger i uka, bør du få med deg disse gode tipsene for å komme i gang med trening.


Sørg for at treningen blir en bra opplevelse, og ikke ta deg selv helt ut . Planlegg ukas treningsøkter søndag kveld.

Hva er favorittene, hvilke er du nysgjerrig på å teste? Har du lyst å begynne å trene? Kanskje få litt mer ork og en sterkere kropp? På denne siden finner du et vell av guider og artikler som vi . Det er ikke vanskelig å begynne å trene.


Det kan hvem som helst få til. Problemet er å fortsette.

Her er noen gode råd for å finne tilbake til gode rutiner. Kom i gang med enkle øvelser! Du vil likevel ha muligheten til å komme i gang – med en gang. Her får du tips og råd for deg som ønsker motivasjon til å starte igjen. Fordelen med proteinpulver og magnesium.


Dersom du ønsker å begynne med trening , men ikke vet hvor du skal starte, kan du prøve dette treningsprogrammet. Staminas PT-Manager Jørn Stian Dahl har satt sammen et ukers splittprogram som gjør det enklere . Ved regelmessig trening og mosjon kan man bedre helsen og forlenge livet. Hva slags trening bør jeg drive med? Gjør din fremtidige jeg en stor tjeneste og kom i gang nå!


Sliter du med å komme i gang med trening fordi det er så mye annet du må gjøre ? Hva og hvordan skal du trene ? Som fysisk aktivitets- og helserådgiver, personlig trener og instruktør får jeg ofte spørsmål både fra nybegynnere og . Og for en flott bukett . Styrketrening kommer i mange varianter og det kan virke vanskelig å komme i gang.

Tenker du at det er forbeholdt de som er i god form? Slik er det absolutt ikke . Vil du gjerne begynne å trene , men er usikker på hvordan? Nettsiden Lifescript anbefaler å måle omkretsen rundt hoftene, livet, overarmene og lårene før du begynner å trene. Etter noen måneder vil du . Her er sju gode tips for å komme i gang på treningssenteret.


Be en trener om å vise deg øvelsene og eventuelt korrigere. Kjenner du deg igjen i at løpeturen ofte blir byttet ut med kos inne i . Første dag vil du få en individuell samtale . Fysisk aktivitet er utvilsomt bra for kroppen vår, men mange sliter med å komme i gang med . Det finnes mange gode grunner til å begynne å trene. Januar nærmer seg, og derfor kan det være fint å ha en plan på . Her er et 30-dagers kom-i-gang -program med lav terskel som passer for alle. Du og tusenvis av andre nordmenn skal komme i gang med treningen som har lagt på et sørgelig nivå de siste månedene eller årene.


Du er ikke alene om du har problemer med å komme i gang med trening. Trenings Tips fra Nutrilett! Får du mareritt av å gå på . Gudrun Eirell byttet ut vanngymnastikk med skigåing - i år gikk hun sitt tiende Vasalopp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения