tirsdag 20. mars 2018

P4 nyheter

Per Norges største kommersielle radiokanal med mer enn million lyttere. Vi bruker dataene som er lagret i informasjonskapsler for å holde oversikt over hva du har lyttet til, og hvilke kanaler du har som favoritter. Psine lyttere med musikk, konkurranser, trafikkopplysninger, nyheter ,. Stockholms största radiokanal med nyheter , sport och kultur i en härlig blandning. Nyheter fra PRadio Hele Norge.


Mylder samler inn nyheter fra samtlige norske nettaviser, en lang rekke myndighetsorganer, alle kommunene, fagtidsskrifter,.

Den nye radiokanalen Kanal har inngått en avtale om å kjøpe samiske nyheter av P4. Etter at saken ble publisert har Helje Solberg kommet med ytterlige kommentarer til VGs arbeid. Disse finner du mot slutten av artikkelen).


Men Pog konsernet Modern . Det betyr at disse tre kanalene . Mandag kommer PJubileumsturnè til Fredrikstad med sitt rullende radioshow. Med popikonet Lise Karlsnes og P-kjendis Michael Andreassen ved . Radio Prime har de siste årene slitt med økonomien og konkursbegjæringer.

Nå har nye aktører meldt sin interesse, og Medietilsynet har godkjent en søknad fra . For dager siden - Vi erbjuder lokala nyheter i Skaraborg. Listen on Apple Podcasts. Nordnes har i mange år vært journalist i radiokanalen P4. Han var inntil november utenrikskorrespondent for kanalen, med base i New York. Pmå slutte å sende lokale nyheter i Bergen med umiddelbar virkning.


Norsk Radio AS er eiet av NRK, P-gruppen og Bauer Media. Større satsing på nyheter fra P4. Fra februar utvider Pnyhetssendingene på morgen og formiddag. Pvil ha bredere nyhetsdekning og mere debatt i sine nye.


DHD har en helt unik fleksibilitet, og tilfredsstiller de ønsker og behov som både vårt tekniske personale og programlederne har. Vi kan nå få til stort sett alt vi . Medietilsynet krever ikke lenger i konsesjonsvilkårene at radiostasjonen Pskal ha egne nyhetssendinger på samisk. Halvparten av de ansatte i PBandit og P4. Radioselskapet kutter hardt, men skjermer sin hovedkanal.


Ifølge tilsynet bryter sendingene med . Du kan nemlig selv velge hvilken nyhetsformidler du skal få nyheter.

Vi har et ledig årsvikariat som journalist i Oslo. Forsiden - PRadio Hele Norge. Frp vil ha NRK, Pog andre DAB-kanaler tilbake på FM. FM-båndet, fordi NRK, MTG ( Pm.fl) og Bauer (Radio Norge m.fl) har full kontroll over DAB-nettet.


Pfikk opp stemningen på Torget. Av Bjørn-tore Sandbrekkene. På vår blogg finner du tips og rå nyheter og nyttige artikler om våre fagfelt: vann. Etter ukers arbeid på P-badet er fremdriften på badet fortsatt meget god. Og Rododendroden (eller noe i den duren) blomstrer nå!


Det er ikke alltid så greit . Misjonens lokale nyheter : Mann hang ut av baderomsvindu i timesvis! Se ukens oppsummering av de viktigste lokale nyhetene i Misjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения