mandag 26. mars 2018

Penneholder til brystlomme

Praktisk penneholder av rustfritt stål med tilhørende plastlomme. Legges i brystlommen og har plass til penner. Penneholderen brukes som et supplement til . Skinnmappe med navneskilt for brystlomme. Plass for penner og sakser ol. Velg mellom forskjellige farger på plate og skrift.


Det er også muligheter for . Navneskilt, penneholder med navneskilt, navneskilt med penneholder , navneskilt til. Populær penneholder for inntill penner. Festes enkelt på brystlommen med en klemme.


Penfix pennholderen med skilt fester du enkelt og greit over kanten på brystlommen. Klypes enkelt fast i brystlommen på uniformen. Settes i brystlommen og blir holdt på plass med magnet. Kvalitetsprodukt for bruk i. Innebygd penneholder med plass for penner, sakser o. Medisinsk utstyr og forbruksartikler til sykehus, legesenter, leger, helsepersonell og studenter. En praktisk penneholder som holder alle dine penner på plass.


Du bare fester pennholderen i brystlommen. Color4cares pennholder . De jeg tenker på er i lær med en magnet som en bretter rundt brystlommen. Hos oss får du både navneskilt med penneholder og tradisjonelle navneskilt med festenål eller magnetfeste på. Lommeskilt i plast, str. Leveres med rø sort eller blå tekst til kr.


Skilt med penneholder kan kjøpes for kr . Fjæret penneholder til å feste på brystlommen. Kan også festes i notatbok. Klassisk workwear skjorte i ny oppdattert modell.


To brystlommer til småting som f. Knapper i plast som ikke riper. Skjulte knapper helt opp i kragen. Venstre brystlomme med penneholder. Hindrer pennestriper ved brystlommen. Supermyk og go klassisk rutete skjorte i bomullsflanell, som passer til allslags bruk.


Hel knappestamme foran og én kneppbar brystlomme med penneholder. Fjret penneholder til feste p brystlommen. Bomulls-T-shirt i flammegarn, med brystlomme sort - bpc bonprix collection bestill nå i online shop til bonprix. Høyre brystlomme med klaff. KLÆR MED EKSTRA HØY ELEKTRISK LYSBUEBESKYTTELSE Disse plaggene er laget av vårt ATHP-materiale som gir svært høy beskyttelse mot elektriske . Pitch microfleece jakke.


Håndlommer med glidelås. Brystlomme med glidelåslukking. Krage som kan kneppes ned. Doble brystlommer med klaff. Jobman Worker klassisk skjorte med ekte flanellmønster.


Fritidsskjorte med to brystlommer , hvorav den ene med penneholder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения