tirsdag 20. mars 2018

Smertestillende ved medisinsk abort

Medisinsk abort - tablettbehandling. Smertestillende medisin gis for å forebygge, senere etter behov. Medikamentell ( medisinsk ) abort tilbys nå til alle kvinner som søker om abort før fullgått. Det gis derfor forebyggende smertestillende i form av paracetamol og . For at medikamentell abort skal kunne skje hjemme må du være over år, frisk og ha under time reisevei til sykehuset.


Du må kunne forstå og prate norsk, . Det er lurt å ta smertestillende , for en abort gjør vondt. Etter en medisinsk abort er det helt vanlig å blø og ha litt vondt i to-tre uker etterpå. Senaborter er ofte smertefulle, og kvinnen får smertestillende medikamenter.


Det finnes to metoder for abort: Kirurgisk og medikamentell (med tablett). Jeg var på sykehuset i over timer, med masse smertestillende og. På samme måte som ved hjemmeabort vil du få et medikament som . RASK VIRKNING: I de fleste tilfeller er aborten over etter 4-timer fra en tar.


De vanligste komplikasjonene etter en medisinsk abort er:. I tillegg får hun smertestillende tabletter. Det er vanlig å føle sorg etter medisinsk abort , men slik kan du få hjelp. Ved en medisinsk abort foregår aborten ved hjelp av medikamenter. Nokon som har akseptable smerteerfaringar med medisinsk abort ? Du kan selv ringe ditt nærmeste sykehus og bestille time til abort.


Takker hjerteligst for svar. Populært med hjemmeabort. Dåvøy ( Krf) som reagerte, og mente at dette var medisinsk uforsvarlig. Abort er gratis hvis du har norsk personnummer. Når svangerskapsavbrudd ved medisinsk prosedyre er medisinsk bekreftet,.


Sjølbestemt abort – lova, rettar. Lov om svangerskapsavbrud Forskrift om svangerskapsavbrudd . Mangler: smertestillende Sosialmedisinsk senters side om abort sosialmedisinsksenter. På denne siden finner du svar på en del vanlige spørsmål omkring abort. Metoden er smertefull, og kvinnene kan få smertestillende midler på . I Norge har kvinner lovfestet rett til selvbestemt abort innen utgangen av 12. Senere i svangerskapet må søknaden behandles av a. Var bare litt som mens smerter, men jekk hadde smertestillende jeg brukte.


Jeg hadde medisinsk abort etter MA. Jeg fikk med meg noen stikkpiller og noen sterke smertestillende , og dro. Var med en venninne som tok medisinsk abort for noen uker siden, . Det har gitt kortere venteti tidligere aborter , og mulighet for å ta abort. Selvbestemt abort er en forutsetning for at alle barn som. Alle får smertestillende ved oppstart av behandlingen og ekstra.


En dag før aborten på Bærum skulle skje var jeg på sykehuset for en. Dette kan gi en del smerter, men kvinnen får smertestillende tabletter etter behov. Hvis smertene ikke forsvinner ved bruk av reseptfri smertestillende medisin , skal du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения