onsdag 28. mars 2018

Frisklivssentralen

Vil du ha hjelp til bedre kosthol bedre form eller snus- og røykeslutt, kan frisklivssentralen være noe for deg. Frisklivssentralen er en kommunal helsetjeneste. Målgruppen er dem med sykdom eller økt risiko for sykdom, og som trenger . Alle som jobber på frisklivssentralene er utdannet innenfor helse, for eksempel fysioterapi, ergoterapi, . For barn, unge og deres foreldre som ønsker hjelp til å endre levevaner knyttet til fysisk aktivitet og . Løpegruppe for nybegynnere. Har du lyst til å finne løpeglede sammen med andre? Telefontid Tirsdag og torsdag 13:- 14:00.


Søker du informasjon om aktuelle aktiviteter? Tilbud ved frisklivssentralen. Du trenger ingen diagnose eller være syk for å . Vi gir rettleiing og støtter deg som ønsker å endre levevanar knytt til fysisk aktivitet, kosthald . Vi tilbyr strukturert, tidsavgrenset oppfølging til personer med behov for å gjøre helserelaterte livsstilsendringer. På frisklivssentralen kan de som ønsker det, få hjelp til å komme i gang med livsstilsendring innen fysisk aktivitet, kosthold og røyking. En frisklivssentral (FLS) er et kommunalt helsefremmende og forebyggende kompetansesenter for veiledning og oppfølging hovedsakelig innenfor . Stedet for å finne tjenester og informasjon fra Arendal kommune - enklere og raskere.


Foreldre som ønsker støtte til livsstilsendring for sin . Hver enkelt vil få en skreddersydd plan ut fra egne mål og. Vi gir tilbud om hjelp til mestring av din egen helse gjennom individuell veiledning, kurs og grupper. Hovedfokus ligger innenfor områdene fysisk . Vi jobber helseforebyggende spesielt med områdene trening, kosthol søvn og tobakksavvenning. Ta gjerne kontakt eller kom . Havnaberg frisklivssentral. Sentralen tilbyr individuelle samtaler og . Gjennom veiledning og gruppebaserte.


En frisklivssentral er et kommunalt kompetansesenter for veiledning og oppfølging innen områdene fysisk aktivitet, kosthold og tobakk. Friklivssentralen er et oppfølgingstilbud til de som ønsker å endre levevaner. Du kan også bli henvist fra lege . Hva kan vi hjelpe deg med?


Trenger du hjelp og motivasjon til å endre levevaner knyttet til aktivitet, kosthold og tobakk? Da er frisklivssentralen et tilbud for deg. Bra mat for bedre helse. Da kan Hortens frisklivssentral være stedet for deg. Vi legger til rette for individuell . Det er en kommunal helsetjeneste, og gir tilbud til personer som ønsker å endre levevaner gjennom veiledning . Inspirasjonskurs - sunne og raske middagsretter.


Det er eit tilbod til alle innbyggjarane i kommunen, med særleg vektlegging . Meløy frisklivssentral er en del av kommunens helsetjeneste. Vi hjelper og støtter deg som ønsker å endre levevaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthol røyk og . Logoen til frisklivssentralen. Ein frisklivssentral er ei helsefremjande og førebyggande helseteneste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения