mandag 19. mars 2018

Easy garn oppskrifter

Hos oss finner du anerkjente produkter til konkurransedyktige priser. Informasjon om våre priser finner du ved å gå til salongsidene. KLIPP Våre frisører har grundig kompetanse i ulike.


Skinn Fade og skjeggtrim eller barbering med kniv. Hvor mye koster en klipp, farge og kur behandling hos dere?

Dameklipp hos stylist kr. Herreklipp hos stylist kr. Det er viktig for oss at pris ikke går på bekostning av kvaliteten på arbeidet vi gjør. Frisørsalong er en salong med drop in - vi tilbyr herreklipp , dameklipp,.


For bestilling klikk her, og klikk Les mer for priser ! Vi hjelper deg å finne frisyren som passer deg, . Nesbru Frisør er en frisørsalong for damer, herrer og barn i Asker.

Vi tilbyr klipp, farging, striping, kur og hodemassasje. Bestill frisørtime i dag! God pris og fantastisk service :-) Madelen. Alle priser er fra- priser og inkl mva. Klipp lugg Senior Stylist.


Her finner du oversikt over våre behandlinger og priser. Velkommen til Head Frisør Larvik! Alle typer klipp, farging, striping! Hyggelig betjening og hyggelige priser ! Vi holder til i Storgata 53B, i Anker STI-bygget . Ser du etter herreklipp i Bergen? På Styletime kan du sammenligne behandlinger og pris , samt lese kundeomtaler og booke frisør online.


Kun drop in-gode priser og rask klipp. Likestillingsombudet mener det er i strid med loven at frisører opererer med ulike priser for dame- og herreklipp. Vi har også et godt utvalg av produkter for.

Barneklipp 0-år, min, fra kr 29-. Hårklipp med høy kvalitet til en fornuftig pris. Hos Hei Sveis frisør blir du tatt godt vare på.


Her får du profesjonell klipp - fra frisører med kyndighet og lang . Vår visjon er enkel: DHC vil tilby bransjens beste frisøropplevelser. Ulovlig med ulik pris for dame- og herreklipp. Rimelige priser fra 299. Fra prisene under er basert på ti Hvis jobben blir utført innen ca tiden så blir prisen som oppgitt.


Spør gjerne om det du måtte lure på eller trenger hjelp til når du er her. Maskinklipp 29- Lugg 15-. Oversikt over priser på klipp, farge o. Vi er en Drop in salong i Halden.


Stuss på tørt og rett hår. Lærlingene våre utfører også bla. Walmann Salong holder til i 2. Lietorvet senter i Skien. Beliggende i Vaskerelven og Engen ( The Tasting Room) har vi to tidløse barberstuer, et fristed for herren hvor han kan bli knaiben på håret og skarp i skjegget.


Visste du forresten at du kan klippe deg til rabbattert pris hos våre lærlinger? Cutters er et nytt og unikt drop-in konsept som bygger på tre faktorer: effektivitet, kvalitet og pris. Effektivitet ved at hårklippen bare tar minutter, kvalitet ved at . Denne behandlingen er uten varme håndkler og kniv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения