tirsdag 14. november 2017

Abort piller

Medisinsk abort er i dag den vanligste abortmetoden. Det aktuelle preparatet (mifepriston) hemmer videre vekst av graviditeten og bidrar . En abortpille er en pille som brukes for å avbryte et svangerskap, og inngår i medikamentell abort. Normalt brukes to piller , en med mifepriston og en med . For at medikamentell abort skal kunne skje hjemme må du være over år, frisk og ha under time reisevei til sykehuset. Du må kunne forstå og prate norsk, . I dag tas nesten alle selvbestemte aborter i Norge med piller.


I løpet av år er metoden for å ta abort endret fra kirurgi til medikamenter. Dersom du vurderer å ta abort , er det ofte mange spørsmål man lurer på. ABORTPILLEN: Medikamentell abort er den mest brukte.


Da pillene som brukes kom, var de først godkjent til bruk opptil sjuende uke, . Generelle fakta om abort : Alle har rett til selv å bestemme om de vil få utført abort frem til 12. Over prosent av alle planlagte aborter blir utført ved hjelp av medikamenter, viser en ny undersøkelse. Mannen ga sin ekskjæreste abortmidler slik at hun mistet barnet sitt.


Nå har Sør- Trøndelag tingrett dømt han til seks års fengsel. Nästan alla aborter görs innan 13:e graviditetsveckan och kallas tidiga aborter. Innan vecka kan dessa göras med hjälp av ett ” abortpiller ”. Ved den medicinske abort anvender man et præparat, der stopper graviditetens udvikling og bidrager til, at livmoderen udstøder det befrugtede . MED PILLER: Legene mener abortpiller er en bedre behandling enn et kirurgisk inngrep.


Abort betyder att avbryta en graviditet. I Sverige har vi fri abort enligt abortlagen och den som är gravid bestämmer själv om abort. Denne online-hjelpen til medisinsk abort hjelper kvinner å få en trygg abort med piller for å redusere antallet dødsfall på grunn av utrygge . Kirurgisk og medicinsk abort. Aborten kan enten ske med piller eller med redskaber. I stedet for å gå på sykehuset skal kvinner i framtida kunne gå til gynekologen og få abortpiller.


Etter et vellykket prøveprosjekt skal politikerne . Den som är gravid bestämmer själv om abort och behöver inte förklara sig. Det är inte samma sak som akut-p- pille r. Med medikamentell abort kan kvinnen ta piller som stanser og støter ut graviditeten. Tidlig i svangerskapet kan aborten gjøres hjemme, hvis . I Norge har kvinner lovfestet rett til selvbestemt abort innen utgangen av 12.


Sex var en del av forholdet vårt, så jeg hadde begynt på p- pillen. Han ville at jeg skulle ta abort , sa at han absolutt ikke var klar for å bli far. Då dottera på blei gravid kjøpte mora abortpiller. No risikerer ho å bli dømt til fem år i fengsel.


Nord-Irland har ein langt strammara abortlov . Fakta Under graviditeten . Tre menn er arrestert for å ha solgt piller til kvinner som ønsket å ta abort. Pillene som egentlig skal brukes til å behandle magesår, men . Om du är osäker på ditt beslut att göra abort ska du INTE ta den första tabletten. Har du valt p- piller , mini- piller , p-ring eller p-plåster som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения