onsdag 15. mars 2017

Ssb navn

Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. Les mer: De mest… guttesiden, skyldes ikke godt innarbeide navn som Andreas og Johannes. Dette viser fersk statistikk fra SSB.


POPULÆRE NAVN : Både Henrik, Jakob og Filip er på listen over fjorårets. Emma er ifølge SSB årtusenets mest brukte jentenavn og har vært . Alle har vi en Anne kjær! Gratulerer med navnedagen til Anne, Anne Berit, Anne Lise og alle andre. Venter du barn, eller sliter du med å finne navn på din nyfødte sønn eller datter? Statistisk sentralbyrå ( SSB ) har samlet en liste over de mest . He kan du søke på fornavn og etternavn og finne ut hvor mange i Norge som heter dette og hvordan bruken av navnet har vært over tid.


SSB i sin gjennomgang av tallene. For øvrig synker bruken av . Invester i aksjer, fond og andre verdipapirer i hele verden. Svært lav kurtasje og ingen faste avgifter. Camilla, Lene, Kristin og Ina i kommunikasjonsavdelingen lager . Eller mer spesifikt: De . Emma kommer fra tysk og betyr stor, skriver SSB på sine nettsider. Navnet har vært årets navn hele ni ganger og er årtusenets mest brukte . NAVN : Ifølge ekspertene er navn som klesmoter - hva som er pent.


Her går det frem at Emma nok en gang var Norges mest . Det vil si – navnene brukt av tre eller færre offentliggjøres ikke. Blant de tjue mest populære guttenavn i for hele Norge i fjor, er det utelukkende vestlige navn , ifølge den siste statistikken fra SSB. De fleste av dem forekommer under ganger i tellingen, men det er også tatt med noen mer vanlige navn. SSB understreker at utvalget er litt . Posts about ssb written by zahlpettersen.


Jeg valgte derfor å stille personer ved navn Ida eller Martin noen spørsmål, for å se om det er noen likhetstrekk . LANDSOVERSIKTEN: Her ser du hvilket navn som er mest populært i hvert fylke. Noen navn signaliserer høyere status enn andre. Det er ganske uvanlig at toppnavn gjør slike . Finansdepartementet innrømmer at de har diskutert plasseringen av navngitte ansatte i SSB med Christine Meyer. Oliver og Sofie var de mest populære navnene i Hedmark i fjor. Nå topper William og Nora lista over fjorårets mest populære navn.


Gå til SSB og søk opp navnene på alle elevene i klassen. Jørgen Ouren i SSB , som har ansvaret for . Seks jentebabyer fikk navnet Noora i fjor. SSB ) den årlige statistikken over fjorårets mest populære babynavn - og på topp ligger jentenavnet . SSB fikk kanskje ikke plass til å legge inn navnene for hovedstaden på oversiktene sine?


Anmeldelse og drøftelse av bok med samme navn skrevet av Dag Hessen. Har du gitt barnet ditt et populært navn , eller valgt noe som skiller seg ut? Nå er oversikten fra SSB klar.


Så det navnet eksisterer da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения