fredag 31. mars 2017

Grillet laks i folie

En enkel måte å grille laks på er å ha alt i en foliepakke. Har du ikke grill kan du også tilberede denne i stekeovnen. Få en enkel oppskrift her. Laks er noe av det enkleste du kan legge på grillen.


Hvis laksen er uten skinn, legger du den i en skål av folie. Server med asparges, godt brød og en frisk salat. Den kan stekes i stekeovn eller tas med ut og legges på grillen. Laks i folie er en enkel og morsom måte å tilbrede fisk på. Bak fisken i ovnen eller hiv den på grillen.


Hva med en gladlaks til middag? Prøv denne som er innbakt i folie , her beholdes mye av næringsstoffene fra fisk og grønnsaker. Tilbered i stekeovn eller på . Det vil si: det er den sikre måten å grille laks på.


De færreste tar sjansen på å legge laksen rett på grillrista. Bre rundt folien så du får en tett laksepakke. Som nevnt i tidligere innlegg så er sommertid også grilltid. Laks på grillen er veldig enkelt og svært godt.


Du kan tilberede alt på forhånd og du . Grillet laks er super sommermat. Pakk folien sammen rundt laksen og legg pakkene med skjøten opp på stekebrett. Når laksen ikke har skinn . Her er en superenkel oppskrift på laks i folie - som er ment for grillen, men kan finfint også bakes i ovnen. Hakk persillen grovt og del sitronen i båter. Smør et stykke aluminiumsfolie på midten med litt olje.


Legg en skive eller et . Pensle både laksefiletene og risten med olivenolje før du begynner å grille. I disse grillpakkene kan grønnsakene varieres i det uendelige, og all slags fisk kan brukes. Fisk og grønnsaker i samme pakke er perfekt for grilling i hagen og til å ta med ut på tur. Med laks i folie har du lettvint og smakfull sommermat . Samtidig er det sunt og imponerende enkelt å lage. Bilde av grillet laks med marinade av lime og løk.


Om du ikke har en slik form, så kan du også bruke aluminiums folie , men vær forsiktig så det . Fileter, koteletter eller hel fisk. Rett på grillen eller bakt i folie. Skal du grille fisk til mange, er hel fisk en sikker vei til grillsuksess. Dryss gjerne litt grovt salt på folien før du legger på fisken, så får du ekstra . Laksefilet pensles med olje og krydres med kvernet pepper, litt salt og hakket basilikum. Her har jeg laks som er smurt inn med pesto.


Oppi pakken hadde jeg nemlig puttet rikelig med laks , noen. Fordel grønnsakene i folien og deretter fisken, krydre med salt og pepper og ha . Laks og pesto gjør seg godt sammen med pastasalat. Pastasalat smaker supergodt sammen med grillet laks , og kan også lages i forkant dersom du vil at . Ja, det gir sommerfølelsen. Det er litt som å åpne en forundringspakke i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения