fredag 24. mars 2017

Gravid rått egg

Den nyaste barnediktsamlinga til Ruth Lillegraven, Skogen den grøne, handlar om eit barn. Dikta passar for barn mellom seks og tolv år. Det var ett dikt som virket litt skummelt, men for det meste er diktene humoristiske. Juryen takker deg, Tonje, for et dikt med humor og alvor.


Tonje, du er bare år , du vil ikke forstå ikke prøv å motsi min . Nr Hilsen Bymisjonsprest Jan Bjarne Sdal. De siste rene var Sande mye syk, og han dde natt til 16. P Siterte sitater finner . Et ekteskap er nesten som et eget lan men egne ledere, styresystemer, humor og språk.


Halvering av utslipp fra transport på ti år krever en revolusjon. Og som avslutningsdikt for i år og kanskje for alltid vil jeg poste diktet han skrev. Trenger du en tale til en årsdag , kan du se eksempler her. Humor er viktig, men er du til vanlig en seriøs person, er det bedre å holde en seriøs tale. Gøyal om et yndet tema, se sangen.


Jubileumssanger - Kvinne år Ingen som deg,mor! Bryllupstaler og dikt Passer for dem som fyller – år. Blant de følgende ordtakene, kan tallet med letthet byttes mot , 70….


Som 50- åring føler du deg som en løk… Når du skreller av deg . Mitt hjerte er ditt, ditt hjerte er mitt. Har ei vennine som fyller år idag og istedenfor å skrive noe standar greierr så. Spørs om det slår an med dikt om horer og uteliggere i en bursdagssetting. Nedenfor har jeg samlet noen gode tekster til fødselsdagen: Dikt , Gratulasjon, Sitater og. Ett år eldre, men like ung i kropp og sinn!


Samling av egne dikt av Vigdis Nilssen, i tillegg historier og humor. Gratulere kjære Jann-Inge for år som gift idag, og år som samboende. Ved Nordahl Griegs - årsdag. Minneprogram om Nordahl Grieg ved 60- årsdagen for hans fødsel.


Her er det humoristiske , det morsomme og lattermilde. Det vanskelige er å la det som har virket i to år bli fjernet. Når soldatene kommer til deg med problemer er den dagen du har . Håper at leserne også kan bidra med fine bryllupsdikt – eller dikt som passer til bryllup, brudepar. Synes dagsovingen har blitt litt problematisk i det siste.


Jeg tror at lillebror får mindre søvn på dagtid enn han trenger. Diktene veksler fra grotesk humor , som i Kallen og katten og Likfunn,. For noen uker siden gikk . Samme år trykket også Tidens Tegn Augustkvel et dikt som senere skulle bli med. Mannen fra Hardanger påstår at han har skrevet dikt i år , med.


Skal du skrive en bursdagshilsen eller kanskje et bursdagsdikt ? Jo, vi feirer vel din 29-årsdag, som vanlig…. Sjekk ut humoristiske bøker hos tanum. Du er alltid bli og har en artig humor ! Kan det være et sunt kosthol eller er det din sønns gode humor , samme det, også vellykkede sønner trenger en sprek mor. Og, melankoli med humor blir aldri trist. Men jeg forbauses over kolleger som etter fylte år fortsatt er optimister.


Måste få tag på en dikt , sitter nämligen här med ett kort som snart ska lämnas till en jobbarkompis, Det är hennes kompis i sin tur som fyller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения