onsdag 29. mars 2017

Bestill europeisk helsetrygdkort

Europeisk helsetrygdkort dokumenterer rett til dekning av nødvendig helsehjelp i et annet EØS-land. Her kan du bruke Europeisk. Pensjonister og Europeisk. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Der finner du også nyttig informasjon om bruk av kortet.


Ikke alle EØS-borgere vet hvordan de skal bruke det europeiske helsetrygdkortet. Derfor har Europakommisjonen lansert et program for . Du må være medlem i folketrygden og statsborger i et EØS-land for å få kortet. Bestill kortet gratis på nettsiden helsenorge. Har du spørsmål og allerede er i utlandet, kan du ta kontakt på . Når du viser fram helsetrygdkort hos . Skulle du bli syk under ferieoppholdet, gir det europeiske helsetrygdkortet rett til dekning av utgifter til helsetjenester etter reglene i landet hvor . Kortet dokumenterer at du har rett til nødvendig helsehjelp på lik linje med oppholdslandets egne statsborgere. Er du medlem av folketrygden i . Personer som har D-nummer, kan IKKE bestille kortet på nettet.


Trenger du et nytt, kan du bestille det enkelt på helsenorge. Alle som skal reise utenlands bør ha med seg helsetrygdkortet. Det viser hvilke rettigheter du har hvis du blir syk og trenger behandling. Blir du syk i utlandet, kan helsetrygdkortet være til stor hjelp.


Men merk deg også at du må. Ditt europeiske helsetrygdkort gjelder også i Sveits, men det anbefales sterkt å. Kortet kan du bestille på nettsiden til helsenorge. Les mer og bestill her:.


Dette er et kort som dokumenterer at du har rett til helsehjelp. Da bør du bestille et europeisk helsetrygdkort. Ved å skrive en sms med kort . Trygdeetaten oppfordrer deg til å bestille det over internett, så slipper du å stå i kø. Mine vaksiner: Gir deg vaksinestatus og mulighet til å skrive ut vaksinasjonskort.


Min fastlege: Lar deg finne og bytte fastlege. Det er enkelt å bestille helsetrygdkortet via HELFO sine internettsider . Du kan bestille europeisk helsetrygdkortet til hele husstanden registrert på . Se våre gode råd og tips utarbeidet av Europeiske Reiseforsikring. Helsetrygdekortet er på størrelse med et bankkort og du kan bestille på NAV og dekker også . Dette kortet dokumenterer at du har rett til dekning av . Logg inn og bestill på helsenorge.


Ring Veiledning helsenorge. Hun legger til at siden det kan ta litt ekstra saksbehandlingstid for utflyttede pensjonister med E-12 . Du kan søke hoteller verden rundt og bestill direkte her på Reiseliv . Sommeren er høytid for reiser i Europa. Husk å bestille på nett i god tid før du reiser.


Kortet gir deg rett til dekning av nødvendig medisinsk behandling ved sykehus i landet du oppholder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения