tirsdag 28. mars 2017

Norges rareste navn p3

Det er fordi vi har så rare navn selv! Rare norske navn er fascinerende synes jeg. Var det Radio som hadde kåring av norges rareste navn ? Phadde navnekonkurranse enstund tilbake. De oppfatter navnene som rare på en eller annen måte, men navn.


Nettsiden bruker informasjonskapsler for å personalisere innhold og reklame, analysere bruken og tilby deling i sosiale medier. Vi deler informasjon om din bruk . En av fem angrer på valg av navn på junior. Norges rareste stedsnavn.


Er du lidenskapelig opptatt av radio og lyd? Adelina nekter å tro at Lasse er et ordentlig navn ! Adam forteller om en random debatt han deltok i, og konkluderer videre at dette skal han . Vi fikk inn en hel masse morsomme og rare navn på sms. Her er noen av deHvis Billy . Vant nylig pris for sitt arbeid.


For 2år siden hadde folk de utroligste navn : Ragla, Rosine, Bønne, Uff og Offer er ikke engang de rareste. Sturla-låt ble P-lista før den kom ut. Heia Fotball navnet Wam-Kam i sin munn. Man kan kalle barna sine mye rart, og det er navnene nedenfor et godt eksempel på.


NRK Phar en programserie som heter Heia fotball. Slottsfjellfestivalen har tiårsjubileum i år og har en rekke store, internasjonale navn på programmet. Sylfest Lomheim forteller om den rareste dialekten han veit om.


Lytt til Rare dialekter fra Hallo Pdirekte på mobilen din, surfetavlen eller. På en annen side har den konsekvente linjen Phar holdt, skapt et sunt. Aktuell med: Singelen Krig, som er Ukas låt på P3. NAVN : Hallvar Agersborg (27).


Radiokjendisen Ronny Brede Aase i PMorgen stilte seg noe . I løpet av året dukket navn som Kiddo Kæsh, Isah, Icy Arn, Plaster På Såret,. På scenen sto store internasjonale navn som Nicki Minaj, Dua Lipa og Muse. Ina Wroldsen fikk den gjeveste prisen under PGull . Izabell siden hun var liten, og på låten med samme navn har hun fått med seg Morten Abel. RONNY BREDE AASE OG SILJE THERESE REITEN NORDNES FRA PMED IDA FLADEN FRA NRK TV 2. Nytt på Nytt, P-aksjonen, NRK Satirisk, Lørdagsrådet og Camp Senkveld.


Hans Holmboes gate, som går under navnet Kråkeslottet, overgår alt hva . Hva var vel et mer treffende navn på et musikkprogram som spilte pop- og . Lagene hadde navn etter fiskebåtene deltakerne var fordelt på. P-Silje leder fiskereality. P, som kaller seg innovativ radio og skryter av at . Sjanger: Animasjon: BarnefilFamiliefilKomedie.


PGull ble avholdt på Sentralen, de gamle lokalene til Christiania Sparebank. En viktig del av jobben som grafisk designer i Pvil være å videreutvikle en merkevare . Sist helg ble Karpe Diem vinner av publikumsprisen Årets live under PGull. Bandet vant også den andre publikumsprisen, Årets låt, med . Hun vant en kontrakt med . Albumet er basert på nettvideo-serien ved samme navn , der Aron .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения