tirsdag 28. mars 2017

Grønnsaker oppskrift

Nydelige, sunne og gode grønnsaker ! Server rå som snacks, ovnsbakt, grillet, som puré, suppe eller salat. Vi gir deg inspirasjon til hvordan du kan bruke mer . Nå er endelig norske grønnsaker og bær her. Nyt norsk mat og få inspirasjon til mange gode oppskrifter på Lises blogg.


Pannestekte grønnsaker - enklere kan det ikke bli!

Se Lise Finckenhagens enkle og gode oppskrift på stekte grønnsaker. Ovnsbakte grønnsaker er gull som tilbehør. De passer til det meste, og er nydelige bare i seg selv. Vi har oppskrifter med Grønnsaker : Ostegratinerte grønnsaker. Balsamicoglaserte grønnsaker.


Dette er en lettere utgave av retten da grønnsakene gratineres i cottage cheese. Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Her finner du oppskrifter hvor frukt, bær, grønnsaker og poteter er i fokus.


Vil du ha oppskrifter , ukemenyer og tips i mailboksen?

Grønnsaker i eddiklake holder seg lenge på glass, og er godt middagstilbehør eller spennende i salaten. Og du bestemmer akkurat hva du vil sylte ned. Gratinerte grønnsaker med ostesaus: En deilig rett som både kan spises alene eller som tilbehør til middag.


I denne oppskriften foreslår vi en rekke grønnsaker , men du kan selvfølgelig bruke akkurat de du selv har tilgjengelig. Bergn litt lenger steketid dersom du bruker . En favorittmiddag blant mange, fordi den er enkel å lage, sunn og smakfull. Oppskrifter med norske grønnsaker. Nudler med peanøttsaus og grønnsaker. Italiensk pizza til to med fargerike grønnsaker som serveres med en frisk rømmedressing.


Ikke bare passer den utmerket til det, men det er også sunt og svært enkelt. Torskegrateng med grønnsaker. Du kan legge grønnsakene. Legg oppskrift i handlelapp. Førjulens fiskefavoritt!


Grateng av torsk og gode grønnsaker er en herlig vinneroppskrift når du skal . Fritert blomkål, brokkoli, rødløk og fetaost er populær fingermat. Lag syrnede grønnsaker og få i deg en rekke gunstige bakterier for tarmen. Bland grønnsaker og frukt i blenderen, og drikk deg sunn og slank.


Det passer perfekt til både fisk og biff!

Grill alle grønnsakene til de blir myke og får fine svarte blemmer. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra . Lag denne enkle vegetariske pastaen til hele familien i en fei. Perfekt hverdagsmat, og helt fri for melk. Ved å lure inn grønnsaker i maten kan du få barna til å spise hele prosent mer grønnsaker.


Lag biff av elgfarse (eller kjøp ferdige elgburgere for en mer lettvint løsning), og server med deilige, smørdampede grønnsaker. Prøv en av disse fem triksene. Denne retten passer godt som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения