torsdag 23. mars 2017

Eika reiseforsikring knust mobil

En klassiker er at du mister mobilen i bakken slik at skjermen knuses. Last ned Eika Reise på mobilen så har du en ekstra trygghet i lomma når du er på tur. PC-/datautstyr og annet elektronisk utstyr/tilbehør/ . Forsikringsvilkår Reise. Mobiltelefon PC-/datautstyr og annet elektronisk . Sjekk pris og kjøp reiseforsikring.


Ikke la deg lure av reiseforsikringen og tenk at den dekker alt, så sant du er ute og reiser. Uhell, som at du knuser mobilskjermen , dekkes ikke. Informasjonsdirektør i If og Europeiske reiseforsikring , Emma. Både Elkjøp og Lefdal anslår prisen for å reparere en knust skjerm til å bli . Reiseforsikringen dekker også hjemtransport og behandlingsutgifter ved. Mangler: knust Dekker reiseforsikringen din uhell med mobilen?


Hva slags uhell dekker egentlig reiseforsikringen ? Selector(#taw),b=document. REISEFORSIKRING : Sett deg nøye inn i vilkårene når du velger reiseforsikring. Laveste pris for enslige år, god dekning på mobiltelefon og ikke timekrav.


Hvilken forsikring passer for deg? Ein klassikar er at du mister mobilen i bakken slik at skjermen blir knust. Skade datamaskiner, nettbrett og mobiltelefon erstattes med markedspris for tilsvarende brukt utstyr. Eier du verdifulle samlinger, kunst , antikviteter eller smykker, trenger du.


PC i tillegg, blir sluttsummen 1kroner. Når vi summerer alt vi eier av klær, mobiltelefon , TV, PC, nettbrett og . Betaling og kort Oversikt BankID på Mobil Lenestoler Lenestoler Startsiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения