torsdag 2. mars 2017

Norsk påbygg som privatist

Her finner du alt av informasjon om utdanning innen NORSK VGPÅBYGGING ( vgs- privatist ). Studiet går under: Språk, litteratur. Det er registrert skole som . Vgpåbygging inkluderer fagene norsk , historie, matematikk, naturfag,. Du spør også om det ville vært best for deg å ta påbygg som privatist.


Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre.

Lurer på om det er mulig å ta bare norsk muntlig på vgpåbygg , da jeg allerede. Hvis du har videregående med yrkesfag, kan du ta påbygg for å få generell . Eksamen og vurdering, For elever, For privatister. Læreplan i norsk (NOR1-05). Jeg tok hele påbygg som privatist , gikk veldig greit det!


Noen som skal ta påbygg vgsom privatist til høsten. Flere resultater fra forum. Besøk Utdanningsdirektoratet sin webside for å lese nyttig informasjon for privatister.


Faget dekker kompetansemålene for både norsk påbygg og norsk vg vgog vgstudiespesialiserende.

Har i ettertid tatt alle resterende fagene . Pakken inneholder fagene norsk , historie, matematikk 2P-Y og naturfag Vgpåbygg. Kontakt gjerne våre rådgivere for nærmere informasjon om denne pakken: . Du kan få studielån, studere mens du jobber og gå opp til eksamen som privatist. Påbygging til studiekompetanse for deg som har fagbrev.


Du har fullført videregående skole yrkesfaglig retning på . Gjennomføring av eksamen i norsk muntlig. FORSLAG TIL LESELISTE FOR PRIVATISTER TIL MUNTLIG EKSAMEN. Norsk sidemål, skriftlig. Vg påbygging til generell. Man må legge utrolig mye mer arbeid i det enn som man tar det på . Eksempel på en oppgave du kan få som privatist i norsk muntlig.


Muntlig eksamen for privatister stud. Yrkesfag med påbygging. Du kan melde deg opp som privatist og ta eksamen i de fagene du ønsker. Undervisningen i norsk er delt inn i en skriftlig og en muntlig del. Kurset er for deg som har fullført grunnskolen og som skal ta privatisteksamen i norsk , enten . Da trenger du norskfaget.


Du kan også velge å gå opp til eksamen i videregående opplæring som privatist.

Vær oppmerksom på at som praksiskandidat må du gå opp til nødvendige . Formålet med eksamen: Å vise norskfaglig kompetanse. I eksamensveiledninga beskrives formålet med eksamen: Det overordnete formålet . Dokumentet gjelder både for elever og for privatister. Spørsmål angående studiespesialisering og påbygging til generell studiekompetanse for yrkesfaglige. Tok norsk som privatist.


Var ikke flink til å sette meg ned å gjøre oppgaver gjennom NKI. Men jeg bestod med gode karakterer. Som student på Nettskolen i Nordland kan du velge å være privatist.


Forslag til leseliste i norsk. Tittel, Signatur : norsk påbygging studiekompetanse : studiebok. Forfatter, Øyvind Andresen et al.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения