mandag 3. oktober 2016

Middelhavscruise

Hvor i middelhavet vil du dra på cruise? Her finner du forskjellige middelhavscruise å velge mellom. Kontakt oss og book ditt cruise i middelhavet i dag! Hos TUI kan du velge mellom flotte middelhavscruise fra Barcelona, Venezia og Roma - fly er alltid inkludert.


Akkurat nå har vi et tilbud til deg som synes at ferie, sol og varme er bedre enn grå hverdag i . Opplev evige Roma, sprudlende Barcelona, og stemningsfulle Napoli fra verdens største cruiseskip. Vi starter turen i Barcelona og skal ut på et fantastisk netters cruise fra denne flotte. Det klassiske middelhavscruiset som aldri slår feil og som tar deg til noen av verdens vakreste steder.


Begynn cruiset i Roma eller Barcelona, og tilbring gjerne . Et middelhavscruise er ikke bare cocktails, spabehandlinger og flanering på dekk. Det er også en seilas gjennom havets eventyrlige historie. Lange båtturer har inngått i våre reiser i mange år. RCI_Legend_ExteriorCity_7UR Barcelona Roma . Velg reiseplan for en drømmeferie! Skipet jeg reiste me var Allure of the seas.


Hva skjer når den ekstra drinken er gratis? Middelhavscruise , med Istanbul. Eller når surfingen blir veldig dyr? Hvis du reiser med barn kan et cruise være et godt alternativ til en charterferie.


Fraprisene er nemlig lavere pr. MIXn jobba seg til middelhavscruise. Mix-kjeden har jamnlege, landsomfattande kampanjesalg-konkurransar, og dagleg leiar, Cesilie Waalan melder . TUI lanserer pakkereiser med verdens største cruiseskip, Royal Caribbeans Symphony of the Seas. Verdens største reisearrangør lanserer pakkereiser med. Gourmetmåltider, luksuriøs shopping, koselige havnebyer og karaoke til sjøs – vi har testet tutti . Se videoen fra vårt middelhavscruise.


Cruiseeksperten Heidi, og . Det er delte meninger blant nordmenn om cruise som ferieform. Noen synes det høres veldig kjedelig ut, . Jeg har vært på middelhavscruise med RCCL. Noen erfaringer med middelhavscruise på denne tiden av året?


MIDDELHAVSCRUISE - Spennende og herlig seilingsrute med mange praktfulle havner. Reis på cruise fra Venezia og utnytt muligheten til å tilbringe et ekstra par dager i byen før du starter cruiseferien! Se tips og hotell på apollo. Stort utvalg av klassiske treskip for utleie med mannskap både for privat. Synes du cruiseferie virker fristende, men er redd for at det er dyrt?


Bekymret for køer om bord? Og hvor stive kleskoder er det egentlig snakk om? Les mer om tilbudet her. Athen – ett av stoppene under 7-dagers-cruiset.


Hvorfor nøjes med kun én, når du kan opleve flere lande på en uge! Dag, Ste Ankomst, Afrejse. Dag Barcelona, 17:00. Krydstogt Eksperten tilbyder krydstogter over hele verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения