torsdag 13. oktober 2016

Bordkort jul

Vi har satt sammen noen enkle maler til invitasjon, meny og bordkort. Disse kan du laste ned til din maskin, skriv inn den teksten du ønsker, og deretter skrive ut i. Gjør det enkelt og bruk det som det er, eller pynt på din egne måte! Mange muligheter med dette . Rustikke bordkort , bordkort til bryllup, bordkort til Konfirmasjon.


Vi designer din unike invitasjon, takkekort, bordkort , festprogram, dørskilt, julekort, . Kreative bordkort , eller bare morsomme sugerør. Disse sugerørene passer perfekt til begge deler. Enten kan du sette dem i glassene til gjestene dine på bordet, . Mai er full av festdager med både bryllup, konfirmasjoner og 17. Her er våre beste ideer.


Lag din egen vri med et personlig bordkort. Selv om Anna har vært vertinne for mange festlige sammenkomster, gjør hun det til en dyd å fornye borddekningen gang på gang. Varemerke: Morsomme nisseluer som settes på vinglass er en oppfinsom og kreativ . Fin også til borddekorasjoner og til eksklusive merkelapper på . Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Bordkort, konfirmasjon, vann. Byder du til bords i julen , så overrask dine gæster med søde, hjemmelavede bordkort. Disse små stubbene er perfekte til å holde bordkort når du skal plassere gjestene. Skal du bruke bordkort på. Ingvild B: Skriveglad jente med stor kjærlighet for familien, julen , musikk, fotografering og . Knyt fast, og pynt med noe grønt, til jul kan du plukke grankvist fest, om sommeren noe du har i hagen eller . Morsomme påskekyllinger av klesklyper kan enten brukes til bordkort , eller som påskepynten du kan.


Et koselig og klassisk uttrykk i juletider. Selges i pakker med eller stk. Dekk bordet med stilige serviettringer med trykk. Perfekt for stoffservietter eller store papirservietter.


Juleforberedelse starter! Hva med å lage et eget fotokort? Hos fotoknudsen kan du designe kort til anledninger som konfirmasjon, bryllup, dåp, baby, bursdag, nyttår eller jul.


Le DIY du jour pour une décoration de table automnale : utiliser des pommes de pin comme marque place. Le résultat est charmant et peu coûteux. Papicolor bordkort 25stk - 9hvit. Optimalprint: best på kundetilfredshet.


De er lige til og super nemme og lave, og så oser de af jule, det synes jeg de gør. Selve hatten er sydd sammen. For å feste bordkortet på . Fikk endelig disse på lager igjen! Personaliser dine kort og andre trykksaker med eigne bilde og tekst hjå Kortlevert.


Du finn det du treng til konfirmasjon, bryllaup, dåp, bursdag osv. Price: Logg inn for pris. Dobbelt bordkort av kartong med fin struktur i to matchende farger med hvit kjerne str.


Nå nærmer det seg raskt jul. Mitt DT bidrag til desember .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения