tirsdag 18. oktober 2016

Sjokolademuffins med flytende sjokolade

Den overraskelsen du får, når skjeen skjærer gjennom muffinsen, og du oppdager den flytende kjernen av fyldig, hjemmelaget sjokoladesaus. Dette er en veldig enkel, men likevel utrolig god oppskrift på sjokolademuffins ! De kan enten serveres som de er eller pyntes med et lite . Den perfekte sjokoladefondanten er så herlig rå i midten at sjokoladen renner. Tenkt heller muffins størrelse på formen og får å få den hel ut av formen er det . Hvis du skal lage muffins som er kjempegode, saftige, myke og med masse sjokolade , ja da skal du prøve deg på disse!

Det gjorde jeg i dag, og med utgangspunkt i hva jeg hadde i skapene klarte jeg å ha rykende ferske og laktosefrie sjokolademuffins stående . Smør seks muffinsformer med smør. Smelt all sjokoladen sammen med . Saftige sjokolademuffins som er superenkle å lage. Toppet med en deilig sjokoladekrem smaker de knallgodt til en kopp kaffe.


Lag dem gjerne et par dager før . Fans av raffinert og samtidig enkelsjokolade desserter vil sikkert bli verdsatt av sjokolade muffins med en væske fylling innsiden. Nyt deg selv og dine kjære med . Dryss med litt melis eller server med melisglasur.

Er det bursdag, kan de pyntes etter fantasien. Oppskriften er til cirka tolv muffins. La glasuren avkjøles litt, men ikke mer enn at den holder seg flytende. Fordel karamellen på muffinsene.


Pynt dem med pisket krem og bringebær når de er . Varm sjokoladekake av mørk sjokolade med flytende kjerne er en soleklar dessertfavoritt. Jeg elsker å lage muffins , cupcakes eller hva du vil kalle dem! Muffins med eple, kanel og mørk sjokolade for eksempel. Nydelige sjokolademuffins var klar til fotografering før de skulle fortæres. Jeg trodde den lille poden satt fredelig på stua og leste, og at jeg . Sukkerfri søtpotet muffins med sjokoladebiter , så saftig og god #128525;.


Amerikanske sjokolademuffins. Flytende muffins tidlig i stekefasen. Denne oppskriften gir deg en muffins hvis du bruker store muffinsformer. Det er faktisk langt enklere enn man skulle tro å lage saftige, luftige og lekre muffins.


Trikset er å bare vende røren forsiktig – da får du den . Derfor passer det perfekt å lage sunne sjokolademuffins som. Kan jeg bruke natreen flytende ?

Denne muffinsrøren er veldig flytende , så du er avhengig av å bruke et muffinsbrett . Mørkt og lyst, søtt og bittert, flytende eller fast, sunt eller usunt. Det er ekstra godt å kjenne biter av sjokolade. Disse går det rett og slett ikke an å la være å like!


Sjokolade - og bringebærmuffins. Av Aase Dotterud Foto: Synøve . Blødende sjokolademuffins. Hele g protein per muffins , men bare g karbohydrater og fett. Vi tilbyr deg noen deilige oppskrifter for elskere av all sjokolade. Her kommer en lettvint oppskrift på herlighetene.


Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt sjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten over svak varme og rør blandingen jevn. Avkjøl til romtemperatur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения