torsdag 20. oktober 2016

Gravid vond lukt underlivet

Ting de ellers ikke har reagert på før lukter plutselig vondt. Så lenge du kjenner godt med liv i magen, ikke har vondt og blødningen ikke øker . Hvis du er gravid og opplever symptomer på bakteriell vaginose bør du alltid kontakte legen. Snakk med fastlegen din hvis det utvikler seg en vond lukt , klør eller svir,. Hormonøkning og blodgjennomstrømninger i underlivet.


Smerter i underlivet når du er gravid kan naturlig nok skape bekymring. Den kan lukte annerledes, og til tider opplever du intens kløe, og også røde slimhinner. Må skifte undertøy to ganger om dagen. Utfloden er hvit og ganske tykk.


Kan tørke bort utfloden fra trusa. Syns det er ekkelt å ha . Tilstanden gir kløe i skjede og skjedeåpning, brennende følelse i underlivet ,. Har aldri hatt bakteriell vaginose før, og syns ikke det lukter typisk fiskelukt heller. Jeg er i uke 2 og har de siste ukene slitt med masse kløe og svie i underlivet. Jeg er gravid i uke og underlivet mitt har de siste dagene begynt å lukte vondt.


Alle, både menn og kvinner, har sin særegne lukt fra underlivet. P-piller, spørsmål om graviditet og vond lukt i underlivet. Jeg slutter på p-piller kanskje.


Sopp lukter riktignok ikke fisk, hvis sopp lukter vondt så har det en annen type lukt. Dette gir høy pH-verdi, og plager som vond lukt og endret utflod. For ikke- gravide er det ikke farlig å ha bakteriell vaginose og må derfor ikke behandles. Med tanke på at utfloden kan endre både farge, lukt og karakter, kan den. Bakteriell vaginose hos gravide øker risikoen for abort og for tidlig fødsel.


Jeg lurer på en ting som er litt pinlig. Jeg har altid hatt god hygiene, men sliter med veldig vond svettelukt fra underlivet. LES OGSÅ: Derfor kan du få vond lukt i underlivet av intimoljer.


Du skal oppsøke lege hvis det er første gang du har BV eller hvis du er gravid. Det lukter råtten og er . Dette gjelder også hvis utfloden har endret utseende, forverres eller begynner å lukte vondt. Vond lukt nedentil er veldig vanlig og skyldes som regel bakteriell vaginose. Dette igjen fører til en økt vekst av andre bakterier og den vonde lukten oppstår.


Lactal Balance kan brukes av gravide , ammende og under menstruasjon, men. Denne kan ha ubehagelig fiskeaktig lukt som blir mer markert etter sex. Dersom du er gravid og har symptomer på bakteriell vaginose, . Du får her et overblikk over de mulige grunnene til at skjeden din lukter vondt.


Under graviditeten er det helt normalt at du har mer utflod enn vanlig, og det er . Gravide er også gjerne mer vare for lukter , og lukten av mat, parfyme eller . Selv om du skulle oppleve svie, kløe, hudforandringer eller dårlig lukt så er det viktig å. Ifølge Lunde kan dette faktisk bidra til å gjøre vondt verre. Kløe eller vond lukt i underlivet ? Hvis det er en kraftig fiskeaktig lukt i underlivet ditt, har du sannsynligvis en infeksjon grunnet bakterier som . För att göra din upplevelse av vår sajt så bra som nedentil använder vi cookies. Genom att fortsätta använda vår .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения