fredag 14. oktober 2016

Refusjon tannbehandling

Dekning av utgifter til tannbehandling etter folketrygdloven § 5-6. Hovedreglene om dekning av utgifter. Krav om refusjon av utgifter. Det er tannlegen som skal . Regelverk og takster for tannbehandling – endringer fra 1.

Infeksjonsforebyggende tannbehandling ved særlige. Du som helseaktør kan få viktig informasjon om regelverk, takster og refusjon direkte til din . Tannbehandling for barn opp til år dekkes av det offentlige. Voksne skal i utgangspunktet dekke de selv.


De som mottar stønad til tannbehandling fra NAV får den i medhold av sosialtjenesteloven. Lovens formål er å bedre levekårene for vanskeligstilte, bidra til . I Norge har det lenge vært slik at voksne friske mennesker må ta ansvaret for - og den økonomiske belastningen med egen tannbehandling.

Kan NAV dekke tannlegen? Helfo og refusjon tannlege. Eller kan du få støtte til tannlege?


Her er alt du trenger å vite om helfo, refusjon og . Du kan få refusjon for utgifter til undersøkelse og behandling utført av . Spør din tannlege hvis du har rett til refusjon eller les mer om refusjon her. Refusjon av reiseutgifter tannbehandling. Trygdestønad til tannbehandling ytes etter folketrygdloven § 5-6. Disse tilstandene kan gi rett til gratis tannbehandling. Som regel må man selv betale for tannbehandling i Norge.


HELFO gir stønad til tannbehandling etter fastsatte takster. Sjeldne sykdommer som påvirker på tenner kan gi grunnlag for tannlegebehandling med refusjon. Siden lister opp sykdommene og aktuelle regler.


Hos HELFO finner du revidert liste over sjeldne medisinske tilstander som kan utløse støtte til tannbehandling. Be tannlegen eller tannpleieren . Vi har betydelig kunnskap og erfaring med hensyn til muligheter for refusjon.

NAV Trygd yter også økonomisk støtte til konvensjonell tannbehandling hvor det. Vi er tilknyttet Norsk . Det ytes ikke refusjon utover honorartakst fastsatt av departementet. Tore Uno Møller fra Fredriksta sparte mange tusenlapper på å legge tannbehandlingen til Ungarn. Han fikk også refundert.


Tannhelserefusjonsordningen er et tilbud til deg som er student i Gjøvik, Ålesund eller Trondheim, og har høye utgifter i forbindelse med tannlege. Utgifter til tannbehandling dekkes vanligvis ikke av folketrygden. Du kan ha rett på inntil refusjon på tannimplantater. Ved dialysebehandling og ved organtransplantasjon og etterfølgende immunsuppressiv behandling ytes bidrag til tannlegebehandling etter Folketrygdlovens . Fradraget ble fjernet med et pennestrøk, mens satsene for refusjon til tannbehandling ble øket for et år siden, uten at en kjeft har merket forskjell . Be din tannlege om en vurdering av dine rettigheter.


Normalt er det tannlegen som . Få dekket deler av tannlegebehandlingen. Har du krav på refusjon på tannlegebehandling ? Da får du refundert store deler av dine utgifter for din tannbehandling. Velkommen til tannlegene på Ammerud. Alt innen tannbehandling. I Norge har alle barn og unge under rett til gratis tannbehandling til og med det året.


Benytter du en tannlege uten slik godkjenning vil ingen refusjon bli tilkjent. Bruk av medisiner som kan gi munntørrhet alene gir ikke grunnlag for refusjon. Det innebærer at hvis du har krav på refusjon for behandlingen som utføres betaler du.


Dette er folketrygdens stønad til dekning av utgifter til tannbehandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения