mandag 21. januar 2019

Skifte fastlege

Dersom du har rett til fastlege , kan du selv finne og bytte til ønsket lege på helsenorge. Nå kan du også sette deg på venteliste dersom legen du ønsker ikke . Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Bytte fastlege - Min fastlege.


Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. Finn en fastlege på Legelisten.

Her finner du en oversikt over alle fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode . Nå behøver du ikke tråle deg gjennom mange ulike instanser via . I fjor foretok vi nordmenn totalt 366. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per år. Kommunen har ansvar for å organisere fastlegeordninga og sørgje for at personar som ønskjer det får ein fastlege.


Fastlegeordninga er heimla i forskrift om . Colosseumklinikken Medisinske Senter? På denne nettsida kan du sjå kven av legane som har ledig plass på lista si og skifte fastlege om du ønskjer det. Dei ulike legane har ulike størrelsar på listene .

Ved bytte av fastlege på internett må du ha elektronisk ID. Disse er fordelt på tre legesentre med . Følg de enkle stegene for å bytte fastlege. Her kan du bytte fastlege til en av SiOs leger. Pasienten velger selv fastlege og bytte lege hvis det er ledig plass på fastlegelisten. I tillegg til å endre fastlege er det her tilgang på en rekke tjenester mot Stovner Legesenter as og mot andre helsetjenester.


Du kan også sette deg på venteliste dersom legen du ønsker . Alle kan enkelt bytte fastlege inntil to ganger i året. De fleste som er bosatt i Norge har krav på fastlege. Slik skifter du fastlege på nett. Formålet med fastlegeordningen er at alle som ønsker det skal kunne få en fast allmennlege å forholde seg til.


Oversikt over fastleger i Ålesun og hvem som har ledig plass på sin liste, finner du her. Dersom du ønsker å bytte fastlege kan du gjøre det på via helsenorge. På linken under finner du informasjon om hvordan du skal gå frem dersom du ønsker å bytte fastlege.


På nettet kan du nå se om fastlegen din har vikar. Og snart kan du skifte fastlege på dagen. Person som står på fastleges liste har rett til å skifte fastlege inntil to ganger i året, så fremt det er ledig plass på annen fastleges liste.


Alle som ønsker det, skal kunne få en fast allmennlege å forholde seg til.

Hver femte innbygger i Trondheim er student, og mange av disse er tilflyttet fra andre steder i landet. Bør du bytte fastlege når du bare skal . Du må oppgje personnummeret ditt. Her får du oppgitt namnet på fastlegen , og kan bytte fastlege. Takk for at du skriver til oss.


Det er mogleg å bytte fastlege. Jeg forstår at du ønsker å bytte fastlege , og at du ikke fikk gjort det fordi du er under år. Ved Tingvoll legesenter har legene hver sin liste med tilmeldte pasienter.


Du vil kunne bruke Tingvoll legevakt ved øyeblikkelig hjelp selv om . Alle har rett til å være knyttet til en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения