torsdag 27. september 2018

Populære guttenavn 2016

Husker du da Emma tok Norge med storm, og nesten alle valgte det mest populære navnet? Merk at det er forskjell fra . Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. William og Nora troner på toppen som fjorårets mest populære navn. Tv-serier og reality kan ha noe å si, mener navneforsker. Disse navnene burde være mer populære nå.


Gabrielle er en populær artist, men navnet ser ikke ut til å ha inspirert. På samme måte er det med guttenavn som for eksempel Øystein, . Her bør noen av 10-på toppnavnene . Amerikanernes liste over populære navn er forbausende lik vår. De populære jentenavnene er fremdeles korte, dominert av flere vokaler.


Dagbladet): Når Statistisk Sentralbyrå (SSB) nå legger fram sin statistikk over de mest populære navnene i fjor, kan det virke som om tv-serien . Seks jentebabyer fikk navnet Noora i fjor. Noora og William er NRKs storsatsing “SKAM“s desidert mest populære par. Serien har vært enormt populær i alle demografier, og dette . Emma og William var de mest populære navnene i fjor. Vestfoldinger skilte seg ikke mye ut i sine navnevalg sammenlignet med resten av landet.


Men William deler førsteplass med tre andre . Skam-paret tok landet med storm i fjor vår. Navnene deres, med en liten forskjell, troner nå på toppen over de mest populære. For å ta guttenavn først er det William som er det mest populære navnet hvis en ser på hele . Listene over jente- og guttenavn viser at tendens en har kunnet . RETS NAVN : Thomas Hayes spilte William, mens Josefine Frida Pettersen portretterte. De mest populære navnene i. Jentenavn (Antall), Guttenavn (Antall) . Navn er i stor grad en motegreie, og har en tendens til å følge klare trender. Når det gjelder å velge en baby navn så gjør kjønn på babyen stor rolle.


Men sex kan ses med ultralyd. Og da har du tid til å velge et navn. Lister over vanlige navn henta fra offisielle kilder. Statistikken viser hvilke navn som var mest populære blant nyfødte det foregående året.


Da kan det være greit med en liten oppdatering. Men i Oppland var det andre navn som dominerte. Også lenger ned på lista . Jakob ble årets guttenavn.


I tillegg vises hvilken rangering hvert navn. Her kan du sjekke hvilke navn som er mest populære der du bor. POPULÆRE NAVN : Mange danske babyer fikk navnene Noah og Sofia i fjor. Det er kanskje mange av . Her er fremtidens trendnavn for gutter og jenter.


SJARMØR: Her er lille Johannes kun . Medlemsnummer trenger man ikke å fylle ut, men pass på at den som er vervet skriver inn fullt navn på den som verver. Styremedlemmer i landsforeningens .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения