tirsdag 18. september 2018

Barnesete regler 2018

Hvert enkelt land har ulike lover og regler rundt når man skal bruke bilseter for. Reglene gjelder for barn under kg, etter dette skal både barn og voksne . Barn skal ikke transporteres i bakovervendt barnestol i forsete der det er airbag. Våre barnesete -tester har alltid vært blant de aller mest populære testene på . Her kan du lese hvordan du bruker barnestol og bilbelte riktig på barn. Forskerne på barnesikring er også enige om at barn opp til rundt år bør sitte på eget sete i bilen. Men bør de sitte på et enkelt barnesete , . Selv med EASAs retningslinjer er det dog ingen overordnede regler.


Fordi det er det vi i noen år nå har hatt bakovervendte barneseter til, og fordi det burde . Hvis du har en nyere bil og airbagen er avslått, kan barnet sitte sikret i barnestol i forsetet, sier seniorrådgiver Unni. Aftenposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Når det gjelder bakovervendt barnesete er anbefalingen klar: Barn bør sitte.


Til tross for klare regler og anbefalinger, er det foreldre som snur barna tidligere . Framovervendt eller bakovervendt, har bilen ISOfix, eller må bilstolen festes med belter? Men det kan være lettere sagt enn gjort. Her er tips til hvordan du kan gå fram i jakten på riktig bilstol. Når man skal bytte til en bakovervendt bilstol , er det ingen spesifikke regler , men følgende tommelfingerregler kan følges: . I en ny animasjonsvideo har Trygg trafikk to huskeregler som kan utgjøre . Lover og regler om sikring av barn i bil. Etter undersøkelsene av bilsetene kommer vi også med et avsnitt om regler for bilseter samt gode råd til bruk av dem.


Unni Knutli i Trygg Trafikk. Og nå er reglene strengere enn før. Bakovervendt barnestol er forbudt foran en aktiv airbag. Er du usikker på hvordan du fester barnet riktig i bilen?


Eks utforkjøring eller din barnesete bil regler bil er påkjørt av en ukjent motpart, kan vi hjelpe deg om. Babystol (0-kg), Småbarnstol (9-kg), Isofix kompatibel, Vendbar, Minste vekt kg, Maks vekt kg. Lei barnesete til din leiebil fra Hertz Bilutleie.


Vi tilbyr nye, trygge og sikre barneseter i Norge. Lovregler om hvordan barn kan sitte i biler, varierer fra land til land. Finn ut hvilke regler som gjelder der du skal kjøre. Volvo har barnesikringsutstyr ( barneseter , sitteputer og festeanordninger) som er utviklet for nettopp . Du kan også lese mer om for eksempel vektklasser for barnesete , . Strammer reglene for barnesete. Denne uken vil politiet . Linda Helen Våge prøvde ut flere forskjellige barneseter til sin Model S. Isofix-fester til barneseter er gull verdt for småbarnsfamilier med barneseter.


Som du skjønner: Her kommer du fort borti regler som gjør det hele mer komplisert. Kjøp barnesete hos forhandler – og ta barn og bil med. Cybex Solution M-Fix barnestol. Trygg Trafikk anbefaler å kjøpe barneseter i butikker som spesialiserer seg på barneutstyr.


Det gir sikker og enkel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения