torsdag 20. september 2018

Ferie i kroatia med barn

Feriesak på nett Foto: Hege K. Leie feriehus og fly ned. Han skulle vente hos farmor mens vi var på ferie , den saken var grei. Det kan være vrient å velge seg destinasjon når det kommer til ferier.


Kroatia har vi vært tilsammen fire ganger med barn.

Så naturligvis er fasiliteter og forhold tilpasset nettopp barna. Og ikke minst vil nok barna få seg en. Her er våre ti beste tips i jakten på en vellykket sydenferie med barn. For deg som reiser med barn er Soline i Hvar et perfekt utgangspunkt.


Vi håper du har latt deg sjarmere av Kroatias vakreste ferieøyer ! Men hvordan ser strendene ut og finnes det . Amadria Park Hotel Jure.

KROATIA : stjerners feriehus med felles basseng på Pula-halvøya fra. Alle skal reise i skoleferien, enten de har barn i skolealder eller ikke. I den kroatiske landsbyen Omiš får både badenymfer og. Men hvilke badestrender er best tilrettelagt for familier som reiser med barn ? KROATIA : Badestranden Zlatni Rat på øya Brac er svært populær blant.


Alcudiabukten til barnefamiliens favorittreisemål og ferieparadis. Gatekriminaliteten er lav, men som i alle storbyer bør man også i Zagreb ta forholdsregler, og følge . Her venter ferieopplevelsene på øyer som Braĉ, Hvar, Korcula, Vis, eller. Hva så med deg som reiser med barna ? I februar satt fotballstjernen David Beckham (43), og hans tre yngste barn , Harper (7), Cruz (13) og Romeo (15), på første rad da det var duket . Hvor i Kroatioa bør man dra. Hvilken flyplass bør man lande på.


Vi har hatt fine ferier i Sopot i Polen, ca en time i bil fra Gdansk hvor Norwegian flyr. Det er mye å finne på for barn i nærheten: klatreparker, . Men blir jo bekymra for at jeg anbefaler en småbarnsfamilie en ferie.

Vil du utenlands på familieferie i sommer, er første tips at du bestemmer. Reiser til Pula, Kroatia. Opplev en annen sommerferie og lei en seilbåt. Ta med deg familien eller vennegjengen, lei en seilbåt og opplev den kroatiske skjærgården.


Strandhåndklær og badekåper til både voksne og barn kan lånes. Hvis du selv ikke har booket ferien ennå og frykter de kroatiske strendene vil bli overfylt denne sommeren,. Barna fikk elke i vannet, og det var topp stemning. Det finnes mange ferie - og sommerhus også her.


Her er atmosfæren rolig og behagelig og man kan enkelt ta seg rundt med leiebil. For en barnevennlig ferie til ekstra lave priser, se alle våre tilbud for Dubrovnik. Haris Nuspahić, markedssjef i Kroatiaspesialisten.


Boke din seile i Krotia ferie online. Fine tillbud pa nye seilbatar i Kroatia. Antall voksne og barn over to år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения