torsdag 13. september 2018

Kjerringråd

Finn kjerringråd og hjelp mot flekker, kviser eller sølvpuss og mye mer her på Norges eldste kjerringrådleksikon på nett. Har du et rå så setter vi pris på om du . Kjerringråd er råd og tips uten vitenskapelig bakgrunn. Et kjerringråd omhandler oftest løsninger på forskjellige problemer av hverdagslig karakter, eksempelvis . Miriam Wicklund har samla tusenvis av kjerringråd mot hundrevis av helseplager. Sjølv svelger ho heile peparkorn dersom ho kjenner ei .

Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler kjerringråd. Vi spurte Plusstids lesere om hvilke kjerringråd dere sverger til ved forkjølelse. Her er kjerringrådene som fungerer. Hva er dine beste kjerringråd ? SIDE2): Hvem elsker vel ikke kjerringråd som fungerer? Blogger Christina Sandnes, som skriver bloggen Kona til opplevde stort . Vestlandets største regionavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur.


Potetmel er et naturlig stivelsesmiddel til bruk i matlaging, men ifølge gamle kjerringråd er potetmel også ypperlig mot alt fra tåfis til kviser. Det finnes mange kjerringråd som har bevist effekt og som hjelper med både det ene og det andre.

Noen koser seg kanskje med sølvpussen. Hvitserk har laget episoder av Ekspedisjonsskolen i samarbeid med UTE, Brynje, Oslo Sportslager. Du kan drikke din egen morgenurin, blande hvitløk i varm melk eller ta deg en . Det var ikke bare søtmelk å være til i den gamle tida.


Og vi vet at gjennomsnittlig så levde folk mye. Her får du hennes tips for en trivelig sommer. Men det er få vitenskapelige studier til å støtte. For information regarding your data privacy, visitacast. Med Biovotecs oppfinnelse kan plaster på såret bli noe som faktisk virker.


Selskapet er vinnere i Årets gründere og en del av en norsk . Hodepine skyldes at små blodkar i hodeskallen utvider seg og øker trykket. Trykket er forklaringen på smerten vi kaller hodepine. Solbrenthet Det viktigste er å bruke sunn fornuft samt smøre huden med egnet solfaktor.


Men skulle du allikevel være uheldig og bli solbrent kan følgende være. Snørra renner og halsen er sår. Men hva er beste måten å bli kvitt forkjølelsen på ? Stem på GD beste kjerringråd. Ni kjerringråd mot forkjølelse.


Både løk, sitron og ingefær skal hjelpe mot forkjølelse.

KORT OM HAGEKRYP: Gamle kjerringråd mot rosebladlus. Lusa på rosebladene har mange naturlige fiender. Men med et alarmsystem, lure . Med kjerringråd kan mye dempes, viser erfaring over tid.


Etter å ha blitt kjerringråd -frelst av løk mot tørrhoste om natta, er jeg jo for lengst overbevist om at kjerringråd kan være gull. Så gjør vi så når vi vasker vårt hjem… Du trenger ikke alltid å investere i dyre produkter for å få kjøkkenet og dekketøyet klart til jul. Bestill hjemlevering eller klikkhent i din ARK-butikk.


Nyheter fra verdens beste fylke - Rogaland! Siste nytt innen lokalt, sport, innenriks, utenriks og kultur. Internt referansenummer: B – 12.


Kilde:LIV OG LAGNADFOLKEMINNE FRÅ SØR-ODAL Av:MAGNE ALTROMNORSK FOLKEMINNELAG NR.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения