onsdag 5. juli 2017

Brun saus

Er det en saus som blir sett på som den mest tradisjonelle i norsk matlaging, så må det være brun saus. Perfekt til kjøttboller! Mange sverger til ferdige poser når det skal lages brun saus.


Det å lage sin egen hjemmelagede er imidlertid langt enklere enn mange tror. GODE SMAKER: Kjøttkaker eller medisterkaker, hjemmelaget brun saus , kålstuing og nyrørte tyttebær er en perfekt helgemiddag for hele .

Ingen ting er som hjemmelaget brun saus. Sausen passer til mange retter og denne oppskriften er meget anvendelig til det meste. Enkel og lage er den også. Her er den enkleste oppskriften.


Mange har et forhold til brun saus , men ferdige poser blir ofte valgt når det skal lages. Brun saus gjør alle glad. Kunsten å lage brun saus.

Prøv den til kjøttkaker, karbonade eller pølser. Vanligvis har vi sausen til for eksempel kjøttkaker, men i jula er det godt til medisterkaker og ribbe. Lær å lage brun saus fra bunnen av Tanja, kjent fra bloggen Mat fra bunnen. Grundig og forklarende tekst med bilder, som gjør at du garantert vil lykkes!


Til de uerfarne som ønsker hjelp . Tilsett så fløten og pisk inn brunost, sennep og tyttebærsyltetøy. Smak til med salt og pepper. Hyppen på å lage brun saus ? Her finner du en svært enkel oppskrift som alle kan klare!


Hell i buljongen under omrøring. Kok opp sausen og tilsett melk til du har den fargen og tykkelsen du selv ønsker. Sil sausen hvis du vil ha ut løkbitene. BRUN SAUS : Sausen er for mange en utrolig viktig del av festmåltidet, så her får du en enkel oppskrift som ikke skuffer.


Smelt smøret på en stekepanne, bland inn melet, og brun dette litt. Ha blandingen over i en kasserolle, og hell i vannet mens du visper dette sammen. Sånn lager du brun saus.

Har du en eller annen form for stek i ovnen, trenger du ikke å hente fram posesausen fra skuffen for å lage ferdig . Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Jeg gir dem som lager brun saus selv og ikke kjøper den i pose en stor klapp på skuldra. De beste kjøttkakene er de mamma lager! Mammaer som lager de aller beste kjøttkakene er helt umulig å få oppskrifter av, for det er en dæsj . Kjøttkaker i brun saus er en klassisk middagsrett som mange kjenner igjen fra barndommen eller bestemors kjøkken.


Saftige, hjemmelagde kjøttaker er enkelt å. Karbonader med kokt potet, stekt rødløk, brun saus og bladpersille. Vegansk brun saus , selvfølgelig. Fordi noen ganger er det bare det og kokte poteter som funker til middag. Smelt fettet i en tykkbunnet gryte, gjerne en jerngryte. Rør inn hvetemelet med stålvisp.


Fortsett å røre mens melblandingen gradvis blir brun. Tilsett hvetemel og brun over svak varme til blandingen får en nøttebrun farge. Denne og mange andre oppskrifter finner du hos Jacob's. Spe med varm kraft eller buljong, og rør .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения