mandag 24. juli 2017

Lønn yrker 2019

Her kan du sjekke lønna di. Hvor mye er det vanlig å tjene i ditt yrke ? Den gjennomsnittlige månedslønn for alle . Yrket på to minutter Interiørarkitekt Taran Grønlie gir deg et innblikk i hva yrket går ut. Det er beregnet snitt for . Statistisk sentralbyrå (SSB) samler inn opplysninger om lønn for alle personer som er. Her var veksten prosent, med en gjennomsnittlig månedslønn på 35.


Sist oppdatert: 16:4 12. Av Tori Aarseth og Tormod . Se også de yrkene med lavest lønn. Best betalte yrker : Jobber du kan bli rik på. Her er gjennomsnitts- lønnen i 3yrker.


Finn ut hvilke yrker som er de best betalte i Norge. Les om jobber som kan gi deg høy lønn. Gjennomsnittlig månedslønn for alle ansatte økte med prosent . Lederne i olje- og gassutvinning håver inn mest.


Skyvulstad har erfart at mange som har forlatt læreryrket og skolen sier at de kunne tenkt seg å gå tilbake, men de vil ikke gå ned i lønn. Lite stress, grei lønn og lav ledighet. Vi har også behov for velutdannede folk i yrker hvor det gis lønn i utdanningen, . For heltids- og deltidsansatte samlet var kvinners lønn 8prosent av menns.


Lønnsforskjellene mellom kvinner og menn er små i yrker innen barnehage, . Det kan være store lønnsforskjeller i de ulike yrkene. Sjekk snittlønnen i din næring her. Postet av Live Oftedahl. I sju yrker er lønna så og si lik, og i yrker er det kvinnene som har høyest lønn. FriFagbevegelse har laget en liste basert . Jeg vil advare mot å velge noe bare fordi man tror man får en høy lønn eller får . Dette er yrker hvor det allerede nå er lav ledighet og mangel på.


SSB også en mer detaljert årlig statistikk for lønninger for forskjellige yrker. Programledere, skuespillere og flymekanikere er blant de yrkene som har opplevd størst reduksjon i kjøpekraft i året. Yrket krever kunnskap om forvaltning, drift og vedlikehold av bygg. Se hva 3forskjellige yrker har i månedslønn, og hva som bestemmer lønningene.


Disse yrkene er det størst etterspørsel etter fremover. Velger du yrkesfag får du lønn i læretiden og kommer deg raskt ut i jobb. Den er som sagt ikke 1 pålitelig, og den inkluderer ikke alle yrkergrupper som finnes, men den kan jo gi deg litt innsikt. Skilt med forskjellige yrker.


Yrker med god lønn uten land utdanning? Alle skal ha ei lønn å leve av. LØNN : En sveiser tjente i gjennomsnitt 469.


LO er opptatt av at alle ansatte skal få sin del av kaka i form av økt kjøpekraft. Det gjøres best gjennom felles lønnsoppgjør. Kulturforbundet er yrkesorganisasjonen for alle som jobber innen kultur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения